Τοπικές Ειδήσεις

Κοινοβουλευτικές αναφορές Βασ. Υψηλάντη

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης, στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, κατέθεσε τρεις Κοινοβουλευτικές Αναφορές προς τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σ. Λιβανό, και τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κ. Σκρέκα.

Η πρώτη Αναφορά, βασίζεται στην επιστολή των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων Κατταβιάς Ρόδου κ. Νικολάου Ζαννετάκη και της Απολακκιάς κ. Τσαμπίκου Καραγιάννη και σχετίζεται με την ανάγκη πρόβλεψης αποζημίωσης των αγροτών της Ρόδου από τις καταστροφές που προκαλούν στις καλλιέργειες τα ελάφια.

Η δεύτερη, βασίζεται σε σχετική επιστολή του κ. Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Πρωτογενή Τομέα & Γαστρονομίας κ. Φιλήμονα Ζανεττίδη και αφορά την ανάγκη ενίσχυσης των παραγωγών εσπεριδοειδών της Καλύμνου.

Τέλος με την τρίτη Αναφορά του ο Βουλευτής Δωδεκανήσου προωθεί στον Υπουργό το αίτημα του Κυνηγετικού Συλλόγου Ρόδου, « Η ΡΟΔΙΑ ΕΛΑΦΟΣ », προκειμένου να εξεταστούν οι προτάσεις τους σε σχέση με τα μέτρα προστασίας λόγω covid -19.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου