Ειδήσεις

Την Πέμπτη η κηδεία του Θωμά Λιναρδή

Αξιότιμοι Κες / Κοι,

Σας ενημερώνουμε ότι η κηδεία του αγαπητού μέλους του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες Επαρχίας Ρόδου, συνεργάτη και φίλου Δημοσιογράφου Θωμά Λιναρδή θα τελεστεί την Πέμπτη , 18/1/2018, στις 12:00, στο Νεκροταφείο του Ταξιάρχη Μιχαήλ (Ρόδος). Μετά τη κηδεία θα προσφερθεί καφές και σούπα στο Παραδοσιακό καφενείο «ΑΣΚΛΗΠΕΙΑΔΕΣ» (Ερρίκου Σλίμαν, περιοχή Αγίων Αποστόλων, δίπλα από το Τεχνικό Λύκειο, τηλ. 2241003281).

Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος είναι αντί στεφάνων,  να καταθέσει οποιοδήποτε ποσό για την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Επαρχίας Ρόδου, στον ακόλουθο λογαριασμό:

Τράπεζα Πειραιώς

Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Επαρχίας Ρόδου

ΙΒΑΝ: GR14 0172 7180 0057 1807 3273 656

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η μουσική βραδιά με την ορχήστρα του Κου Κασιώτη που θα πραγματοποιούνταν την Πέμπτη 18/1/2018, στο Παραδοσιακό καφενείο «ΑΣΚΛΗΠΕΙΑΔΕΣ» , αναβάλλεται λόγω του δυσάρεστου αυτού γεγονότος. Θα σταλεί εκ νέου ενημέρωση για την νέα ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί.

Σας ευχαριστούμε.

 

Με εκτίμηση,

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΖΗΔΙΑΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ                                         ΤΣΙΒΓΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου