Ειδήσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων στην ε.ο Λίνδος-Πεύκοι

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει τους διερχόμενους ότι στην Επαρχιακή οδό Λίνδος – Πεύκοι (από την πλατεία Κράνα) στο 4ο χλμ.  και για 200μ. περίπου θα εκτελεστούν επείγουσες εργασίες αποκατάστασης των βλαβών που παρουσιάστηκαν στο οδόστρωμα. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018 και για χρονικό διάστημα 10 περίπου ημερών. Η κυκλοφορία στο παραπάνω τμήμα της Επαρχιακής οδού θα διεξάγεται εναλλάξ στο ήμισυ του πλάτους της οδού.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι (πεζοί ή με οχήματα) από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Επίσης οι διερχόμενοι οδηγοί οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν στις σηματοδοτήσεις, καθώς και στις υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας.

Πιθανές αλλαγές στις παραπάνω ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν εγκαίρως από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και ευελπιστούμε στη συμπαράσταση όλων για την ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών.

 

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου