ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μ. Κόνσολας: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέδιο για την χώρα

news room 2 λεπτά ανάγνωση
Κόνσολας

«Μιλάω πάντα με επι­χει­ρή­μα­τα. 4 ζη­τή­μα­τα που απο­δει­κνύ­ουν ότι ο Σύ­ρι­ζα δεν έχει σχέ­διο για τη χώρα».

«Είμαι ο τε­λευ­ταί­ος που θα επι­χει­ρού­σε να κιν­δυ­νο­λο­γή­σει.

Μιλάω πάντα με επι­χει­ρή­μα­τα, πι­στεύω ότι πρέ­πει να δώ­σου­με ένα θε­τι­κό μή­νυ­μα στον πο­λί­τη.

Θεωρώ όμως ότι οι εξαγ­γε­λί­ες του Σύ­ρι­ζα, δεν είναι απλά ανε­φάρ­μο­στες αλλά προ­σκρού­ουν στην κοινή λο­γι­κή. Κι­νού­νται έξω από το ευ­ρω­παϊ­κό πλαί­σιο και την πραγ­μα­τι­κό­τη­τα», επι­σή­μα­νε ο Μάνος Κόν­σο­λας, απευ­θυ­νό­με­νος στους πο­λί­τες της Κω.

Ο υπ. Βου­λευ­τής της Ν.Δ στα Δω­δε­κά­νη­σα ανα­φέρ­θη­κε, με επι­χει­ρή­μα­τα και τεκ­μη­ριω­μέ­νο πο­λι­τι­κό λόγο, σε 4 ζη­τή­μα­τα που ανα­δει­κνύ­ουν την έλ­λει­ψη ενός ρε­α­λι­στι­κού σχε­δί­ου από το Σύ­ρι­ζα, το­νί­ζο­ντας χα­ρα­κτη­ρι­στι­κά:

«Ζή­τη­μα 1ο: Ο κ.Τσί­πρας είπε ότι εγ­γυά­ται τις κα­τα­θέ­σεις των Ελ­λή­νων. Η αλή­θεια είναι ότι δεν τις εγ­γυά­ται ο κ.Τσί­πρας. Τις εγ­γυά­ται η Ευ­ρω­παϊ­κή Κε­ντρι­κή Τρά­πε­ζα. Σή­με­ρα δύο ελ­λη­νι­κές τρά­πε­ζες ζή­τη­σαν ρευ­στό­τη­τα από το μη­χα­νι­σμό στή­ρι­ξης της ΕΚΤ. Η αλή­θεια είναι ότι η στα­θε­ρό­τη­τα του τρα­πε­ζι­κού μας συ­στή­μα­τος εξαρ­τά­ται από την πα­ρα­μο­νή μας στην ευ­ρω­ζώ­νη, την εγ­γυά­ται η ΕΚΤ.

Ζή­τη­μα 2ο: Η κ.Βα­λα­βά­νη υπο­στή­ρι­ξε ότι ο Σύ­ρι­ζα δεν θα πάρει τη δόση των 7,5 δις ευρώ. Αν όμως δεν υπάρ­ξει χρη­μα­το­δό­τη­ση δεν θα πλη­ρω­θούν τα ομό­λο­γα του Μαρ­τί­ου. Έχουν συ­ναί­σθη­ση τι ση­μαί­νει πι­στω­τι­κό γε­γο­νός; Ξέ­ρουν ποιες είναι οι συ­νέ­πειες;

Ζή­τη­μα 3ο: Ο κ.Στρα­τού­λης εξήγ­γει­λε ότι η πρώτη κί­νη­ση μιας κυ­βέρ­νη­σης Σύ­ρι­ζα θα αφορά την επα­να­πρό­σλη­ψη 9.500 υπαλ­λή­λων που απο­λύ­θη­καν από το δη­μό­σιο. Ξέρει ο κ.Στρα­τού­λης ότι ανά­με­σα σε αυ­τούς είναι επί­ορ­κοι και κα­τα­δι­κα­σμέ­νοι από τη Δι­καιο­σύ­νη αλλά και υπάλ­λη­λοι που βρέ­θη­καν να έχουν κάνει χρήση πλα­στών πτυ­χί­ων και δι­καιο­λο­γη­τι­κών;

Ζή­τη­μα 4ο: Η κ.Ραχήλ Μακρή εξήγ­γει­λε κοπή 100 δις χαρ­το­νο­μι­σμά­των ευρώ, εξαγ­γε­λία που δεν αντέ­χει σε κρι­τι­κή και στε­ρεί­ται σο­βα­ρό­τη­τας. Χαί­ρο­μαι που ο εχέ­φρων κ.Πα­πα­δη­μού­λης πήρε σα­φείς απο­στά­σεις και απο­δο­κί­μα­σε αυτές τις φαι­δρό­τη­τες».

Ο κ.Κόν­σο­λας έστει­λε το δικό του μή­νυ­μα στους πο­λί­τες της Κω:

«Η χώρα επι­λέ­γει κυ­βέρ­νη­ση, στη­ρί­ζει την ευ­ρω­παϊ­κή προ­ο­πτι­κή και την πα­ρα­μο­νή μας στο ευρώ.

Στη­ρί­ζει τις δυ­νά­μεις της ευ­θύ­νης και της αλή­θειας.

Τα Δω­δε­κά­νη­σα επι­λέ­γουν Βου­λευ­τή.

Είμαι παρών με τη δρα­στη­ριό­τη­τα μου, με τις προ­τά­σεις και τις ιδέες μου. Με όλα όσα πε­τύ­χα­με μαζί, με τη δέ­σμευ­ση να συ­νε­χί­σω με με­γα­λύ­τε­ρη θέ­λη­ση και απο­τε­λε­σμα­τι­κό­τη­τα για τον τόπο μας και τους αν­θρώ­πους του.

Με Δύ­να­μη και Αλή­θεια».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.