Αθλητικά

Αρκετός ο τάπητας, αρκετές και οι κάμερες στο ενωσιακό

Μικρότερη απ’ ότι είχαν φοβηθεί αρχικά οι άνθρωποι της ΕΠΣΔ είναι η ποσότητα του καινούργιου συνθετικού τάπητα τελευταίας γενιάς, η οποία εκλάπη από το ενωσιακό γήπεδο στο Κορακόνερο.
Υπενθυμίζεται, πως άγνωστοι παραβίασαν τις εγκαταστάσεις της Ένωσης πιθανότατα τη νύχτα της Κυριακής, άνοιξαν το ένα από τα τρία ρολό που είχαν αφεθεί στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να στρωθούν και προχώρησαν σε τεμαχισμό κομματιών του τάπητα, τα οποία στη συνέχεια μετέφεραν εκτός περίφραξης.
Ευτυχώς, η λεπτομερής καταγραφή των απωλειών φανέρωσε πως τα χρονοδιαγράμματα που είχαν τεθεί για την αποπεράτωση των εργασιών δεν κινδυνεύουν, καθώς οι ποσότητες του τάπητα παραμένουν επαρκείς για να καλύψουν την επιφάνεια του ενωσιακού γηπέδου.
Εφόσον όλα εξελιχθούν βάσει των όσων έχουν σχεδιαστεί, δεν υπάρξουν άλλα απρόοπτα και με δεδομένο πως έχουν παραληφθεί όλα τα υπόλοιπα από τα απαραίτητα υλικά, το γήπεδο θα είναι έτοιμο να παραδοθεί προς χρήση στις αρχές του νέου έτους, κάτι που σημαίνει πως θα βρίσκεται στη διάθεση των σωματείων όταν αρθεί το lockdown και τα τελευταία κληθούν να επιστρέψουν στις προπονήσεις.
Σημειώνεται, πως προκειμένου να αποθαρρύνει τους όποιους επόμενους διαρρήκτες, ο ΔΟΠΑΡ και ο πρόεδρός του Αλέξανδρος Κολιάδης κινητοποιήθηκαν άμεσα, προχωρώντας σε επίσπευση της εγκατάστασης κυκλώματος παρακολούθησης στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣΔ.
Από χθες, τόσο το ενωσιακό γήπεδο, το παρακείμενο 5Χ5 και ο περιβάλλοντας χώρος καλύπτονται από συνολικά επτά κάμερες , οι οποίες εξυπακούεται πως θα λειτουργούν και κατά τις νυκτερινές ώρες, υποβοηθούμενες από το υφιστάμενο σύστημα ηλεκτροφωτισμού.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου