ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ερευνες για τον εντοπισμό 3 ανήλικων Ρομά που εξαφανίστηκαν από το Παράρτημα Προστασίας του Παιδιού

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Τρία ανήλικα παιδιά ηλικίας 13, 9 και 7 ετών που φιλο­ξε­νού­ντο δυνάμει εισαγ­γε­λι­κής δια­τά­ξεως στο Παράρ­τημα Προ­στα­σίας του Παιδιού στη Ρόδο καταγ­γέλ­θηκε χθες ότι εξα­φα­νί­στη­καν από κοι­νω­νική λει­τουργό της δομής.

Τα παιδιά φοιτούν σε δημο­τικό σχολείο της πόλεως Ρόδου, είναι αδέλφια Ρομά ενώ η μητέρα τους είναι κατα­ζη­τού­μενη με ένταλμα σύλ­λη­ψης και αφίχθη πρό­σφατα στο νησί.

Με την μητέρα τους είχαν εξάλλου καθη­με­ρινή τηλε­φω­νική επι­κοι­νω­νία μέσω τηλε­φώ­νου του Παραρ­τή­μα­τος και πλέον ανα­ζη­τεί­ται για να δια­πι­στω­θεί αν είναι εκείνη που τα πήρε.

Η εξα­φά­νισή τους έγινε αντι­λη­πτή την 14.25 ώρα της 13ης Νοεμ­βρίου 2023, ενώ από την έρευνα προ­έ­κυψε ότι πήραν μαζί τους προ­σω­πικά τους αντι­κεί­μενα.

Ενη­με­ρώ­θη­καν χθες το πρωί το Κεντρικό Λιμε­ναρ­χείο Ρόδου και οι αστυ­νο­μι­κοί του ΑΤ Αερο­λι­μένα Ρόδου, ενώ έρευνες διε­νερ­γού­νται από το σύνολο των αστυ­νο­μι­κών υπη­ρε­σιών του νησιού.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.