ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όταν ο πλανητάρχης υποκλίθηκε στον… Καμμένο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
344
Μέγεθος γραμμάτων

Στην ανταλ­λα­γή χαι­ρε­τι­σμών κατά την άφιξη του Αμε­ρι­κα­νού προ­έ­δρου στην Αθήνα – Τι είπε στον υπ. Άμυ­νας ο πρό­ε­δρος των ΗΠΑ

Μπο­ρεί ο πρό­ε­δρος των ΗΠΑ να είναι ο πλα­νη­τάρ­χης ωστό­σο καμιά φορά χρειά­ζε­ται να υπο­κλι­θεί μπρο­στά σε πιο χα­μη­λό­βαθ­μους αξιω­μα­τού­χους στο πλαί­σιο της ευ­γέ­νιας και της αβρό­τη­τας που επι­βά­λει το δι­πλω­μα­τι­κό τακτ.

Κάτι τέ­τοιο φαί­νε­ται ότι συ­νέ­βη και όταν ο φω­το­γρα­φι­κός φακός απα­θα­νά­τι­σε τον Μπα­ράκ Ομπάμα να κλί­νει το κε­φά­λι του προς τον Πάνο Καμ­μέ­νο λίγα λεπτά μετά την άφιξή του στο αε­ρο­δρό­μιο «Ελ. Βε­νι­ζέ­λος».

Είναι άγνω­στο αν κατά τη διάρ­κεια του χαι­ρε­τι­σμού υπήρ­ξε και ο διά­λο­γος που είχαν, σύμ­φω­να με τον Πάνο Καμ­μέ­νο, και στον οποίο ο αμε­ρι­κα­νός πρό­ε­δρος είπε στον υπουρ­γό Άμυ­νας ότι ήταν προ­σω­πι­κή του επι­λο­γή να επι­σκε­φθεί την Ελ­λά­δα στο τε­λευ­ταίο του τα­ξί­δι ως πρό­ε­δρος των ΗΠΑ.

«Ο πρό­ε­δρος Ομπά­μα ήταν πολύ αν­θρώ­πι­νος, πολύ χα­ρού­με­νος που ήρθε στην Ελ­λά­δα» είπε ο κ. Καμ­μέ­νος σε ρα­διο­φω­νι­κή του συ­νέ­ντευ­ξη και συ­νέ­χι­σε με­τα­φέ­ρο­ντας τη σύ­ντο­μη συ­νο­μι­λία του με τον Ομπά­μα.

«Είπα στον πρό­ε­δρο Ομπά­μα ότι βο­ή­θη­σε την Ελ­λά­δα σε δύ­σκο­λες στιγ­μές. Τον ευ­χα­ρί­στη­σα και του είπα ότι τον υπο­δε­χό­μα­στε εκ μέ­ρους του ελ­λη­νι­κού λαού. Η πα­ρου­σία του είναι εκτός από συμ­βο­λι­κή και ση­μα­ντι­κή γιατί μας στέλ­νει το μή­νυ­μα της εξό­δου από την κρίση» ση­μεί­ω­σε ο υπουρ­γός Άμυ­νας για να συ­νε­χί­σει: «Μου είπε ότι το κάνει με όλη την καρ­διά και ότι θα επι­μεί­νει στη βο­ή­θεια προς την Ελ­λά­δα».

protothema.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.