ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚΠΕ Πεταλούδων Ρόδου: Σεμινάριο B επιπέδου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
20

«Ο βιό­το­πος της κοι­λά­δας των πε­τα­λού­δων σαν πεδίο δρά­σης πε­ρι­βαλ­λο­ντι­κών προ­γραμ­μά­των εκ­παί­δευ­σης»

από το ΚΠΕ Πε­τα­λού­δων Ρόδου

 

Το Σάβ­βα­το 12 Νο­εμ­βρί­ου 2016 το Κ.Π.Ε. Πε­τα­λού­δων Ρόδου, στο πλαί­σιο του έργου Δρά­σεις Δια Βίου Μά­θη­σης για το Πε­ρι­βάλ­λον και την Αει­φο­ρία στην πε­ρι­φέ­ρεια Ν. Αι­γαί­ου, το οποίο χρη­μα­το­δο­τεί­ται από εθνι­κούς πό­ρους, σχε­δί­α­σε και υλο­ποί­η­σε με επι­τυ­χία μο­νο­ή­με­ρο επι­μορ­φω­τι­κό σε­μι­να­ρί­ου β΄ επι­πέ­δου σε δυο φά­σεις (έχο­ντας υπόψη τις δυ­σκο­λί­ες με­τα­κί­νη­σης των εκ­παι­δευ­τι­κών από τα μικρά νησιά προς την Ρόδο ει­δι­κά τους χει­με­ρι­νούς μήνες):

1.    Για εκ­παι­δευ­τι­κούς Α/θμιας και Β/θμιας της Ρόδου, 5 ώρες δια ζώσης στους χώ­ρους του ΚΠΕ Πε­τα­λού­δων (Πνευ­μα­τι­κό Κέ­ντρο Θε­ο­λό­γος) και στο πεδίο δρά­σε­ων (κοι­λά­δα πε­τα­λού­δων)

2.    Για εκ­παι­δευ­τι­κούς Α/θμιας και Β/θμιας των νη­σιών της Δω­δε­κα­νή­σου (εκτός Ρόδου), 15 ώρες εξ απο­στά­σε­ως σε δια­δι­κτυα­κή σύν­δε­ση με το site-moodle του ΚΠΕ Πε­τα­λού­δων Ρόδου

Το σε­μι­νά­ριο (δια ζώσης) με τίτλο: «Ο βιό­το­πος της κοι­λά­δας των πε­τα­λού­δων σαν πεδίο δρά­σης πε­ρι­βαλ­λο­ντι­κών προ­γραμ­μά­των εκ­παί­δευ­σης» πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε σε συ­νερ­γα­σία με τις υπεύ­θυ­νες σχο­λι­κών δρα­στη­ριο­τή­των της Δ/νσης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Δω­δε­κα­νή­σου, το Τμήμα Παι­δεί­ας και Δια Βίου Μά­θη­σης του Δήμου Ρόδου, το Π.Μ.Σ. «Πε­ρι­βαλ­λο­ντι­κή Εκ­παί­δευ­ση» του Τ.Ε.Π.Α.Ε.Σ. της Σχο­λής Αν­θρω­πι­στι­κών Επι­στη­μών, του Πα­νε­πι­στη­μί­ου Αι­γαί­ου και υλο­ποι­ή­θη­κε το Σάβ­βα­το 12 Νο­εμ­βρί­ου 2016 και ώρα 09:30 – 14:30.

Χαι­ρε­τι­σμούς για το σε­μι­νά­ριο β΄ επι­πέ­δου απεύ­θυ­ναν:

Πε­ρι­φε­ρεια­κός Διευ­θυ­ντής Εκ­παί­δευ­σης Ν. Αι­γαί­ου κ. Κα­ρα­γιάν­νης Βα­σί­λης

Προϊ­στά­με­νος Πρω­το­βάθ­μιας Εκ­παί­δευ­σης Δω­δε­κα­νή­σου κ. Ρά­πτης Νι­κό­λα­ος

Προϊ­στά­με­νος Δευ­τε­ρο­βάθ­μιας Εκ­παί­δευ­σης Δω­δε­κα­νή­σου κ. Πα­πα­δο­μαρ­κά­κης Ιω­άν­νης

Προϊ­στα­μέ­νη Επι­στη­μο­νι­κής και Παι­δα­γω­γι­κής Κα­θο­δή­γη­σης Δευ­τε­ρο­βάθ­μιας Εκ­παί­δευ­σης Ν. Αι­γαί­ου κα. Κα­ρά­κι­ζα Τσα­μπί­κα

Σχο­λι­κός σύμ­βου­λος Δη­μο­τι­κής Εκ­παί­δευ­σης 3η Πε­ρι­φέ­ρειας κ. Σπα­νός Πέ­τρος

Αντι­πε­ρι­φε­ρειάρ­χης Πε­ρι­βάλ­λο­ντος Ν. Αι­γαί­ου κ. Φλε­βά­ρης Γιάν­νης

Αντι­δή­μαρ­χος Παι­δεί­ας, Δια Βίου Μά­θη­σης, Νε­ο­λαί­ας και Αθλη­τι­σμού κ. Παρ­δα­λός Στέρ­γος

Πε­ρι­φε­ρεια­κός Εντε­ταλ­μέ­νος Σύμ­βου­λος Δια Βίου Μά­θη­σης κ. Ανα­νί­ας Άγ­γε­λος

Τέως Πε­ρι­φε­ρεια­κός Διευ­θυ­ντής Εκ­παί­δευ­σης Ν. Αι­γαί­ου & ιδρυ­τής του 1ου Κ.Π.Ε Κλει­το­ρί­ας κ. Μεσ­σά­ρης Διο­νύ­σης

Ευ­χα­ρι­στού­με πολύ τους συ­νερ­γά­τες μας για την πραγ­μα­το­ποί­η­ση του πρώ­του βιω­μα­τι­κού σε­μι­να­ρί­ου από την επα­να­λει­τουρ­γία του ΚΠΕ Πε­τα­λού­δων Ρόδου το Σε­πτέμ­βριο του 2015 και τους συμ­με­τέ­χο­ντες εκ­παι­δευ­τι­κούς για την διά­θε­ση και το χρόνο που αφιέ­ρω­σαν σε αυτό.

Ει­δι­κά, για τους εκ­παι­δευ­τι­κούς νη­σιών εκτός Ρόδου το σε­μι­νά­ριο συ­νε­χί­ζε­ται έως και 19/11/2016  μέσω δια­δι­κτυα­κής σύν­δε­σης με το site–moodle του ΚΠΕ Πε­τα­λού­δων Ρόδου.

Στην ιστο­σε­λί­δα http://kpe-petal.dod.sch.gr και στο facebook.com/kpepetal  υπάρ­χει υλικό (πα­ρου­σιά­σεις-φω­το­γρα­φί­ες-βί­ντεο) από το πα­ρα­πά­νω σε­μι­νά­ριο.

Με εκτί­μη­ση.

Η Παι­δα­γω­γι­κή Ομάδα του Κ.Π.Ε. Πε­τα­λού­δων Ρόδου

Έφη Συ­μο­νο­πού­λου

Σοφία Οι­κο­νό­μου

Κων/νος Κώ­στας

Χάρης Συρ­γιάν­νης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.