Αντίστροφα μετράει πλέον ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Τη μεθεπόμενη Κυριακή 25 Οκτωβρίου, η ροδίτικη ομάδα θα κληθεί να παίξει στην Κρήτη κόντρα στον Α.Σ.Κ.Α. Ηράκλειο. Το παιχνίδι ορίστηκε στις 12:00, στο βοηθητικό γήπεδο στα «Δύο Αοράκια» και ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος είναι αποφασισμένος να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στην Α1 Κατηγορία. Από κει και πέρα η προετοιμασία συνεχίζεται στο «Βενετόκλειο», υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μποσγανά. Ο προπονητής Γιάννης Μαρουλλάκης και οι διεθνείς Ατνάν Χαμαντι, Μανώλης Χατζηκαντής, Παναγιώτης Φιλίππου και Γιώργος Μακρής θα επιστρέψουν αύριο από το Καρπενήσι, όπου βρίσκονται με την Εθνική ομάδα. Η «επίσημη αγαπημένη» προετοιμάζεται για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα (Division B’), που θα διεξαχθεί από 17 έως 22 Νοεμβρίου στο Σ.Ε.Φ. και προετοιμάζεται κατάλληλα σε ιδανικές συνθήκες στην Ευρυτανία.
Έτσι από το Σάββατο η προετοιμασία θα συνεχιστεί για όλους στη Ρόδο χωρίς απουσίες και από την Δευτέρα θα ξεκινήσει η πρώτη αγωνιστική εβδομάδα για τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος, που θέλει να κάνει καλό «ποδαρικό» κόντρα στον Α.Σ.Κ.Α. Ηράκλειο, σ’ ένα παιχνίδι που θέλει ιδιαίτερη προσοχή.
ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Τον Ιανουάριο του 2021 θα ξεκινήσει για τον… Γ.Σ. Δωδεκάνησος το κύπελλο Ελλάδας. Στις 16 ή 17 του μήνα, η ροδίτικη ομάδα στο μπάσκετ με αμαξίδιο θα φιλοξενήσει την Καβάλα, την οποία αναμένεται να κερδίσει και να προχωρήσει στο θεσμό. Εφόσον τα καταφέρει θα υποδεχθεί και πάλι στο «Βενετόκλειο» το νικητή του αγώνα Μαρούσι- Άρης και αν όλα πάνε καλά και στο δεύτερο παιχνίδι, τότε θα παίξει στο φάιναλ-φορ (20-21 Μαρτίου) με αντίπαλο τον επίσης ενισχυμένο και ισχυρό Παναθηναϊκό για μία θέση στον τελικό.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ