Αθλητικά

ΕΠΣΔ: Τι ισχύει για το Υγειονομικό Πρωτόκολλο

Με αφορμή την έναρξη των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου Δωδεκανήσου, η ΕΠΣΔ εξέδωσε ανακοίνωση γνωστοποιώντας τι ισχύει σχετικά με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο ενόψει των αναμετρήσεων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, με αγώνες στην Α’ Κατηγορία Δωδεκανήσου Blue Star Ferries και στο Κύπελλο Δωδεκανήσου, ενημερώνουμε τα σωματεία της δύναμής μας ότι, βάση του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου που είναι σε ισχύ, η αποστολή κάθε σωματείου θα αποτελείται έως 30 άτομα (ποδοσφαιριστές, προπονητικό team, ιατρικό team και διοίκηση). Υπεύθυνος για την τήρηση του προηγούμενου είναι ο Υγειονομικός υπεύθυνος του κάθε σωματείου και υποχρεούται να συντάξει τη λίστα των 30 ατόμων της ομάδας του.
Ο Υγειονομικός υπεύθυνος του φιλοξενούμενου σωματείου οφείλει να παραδώσει την λίστα των 30 ατόμων κατά την είσοδο του στο αγωνιστικό χώρο στον υγειονομικό υπεύθυνο του γηπεδούχου σωματείου.
Ο Υγειονομικός υπεύθυνος του γηπεδούχου σωματείου είναι ο αρμόδιος για την επίβλεψη του αγωνιστικού χώρου την ημέρα του αγώνα, ο οποίος εκτός από τη δική του λίστα των 30 ατόμων, πρέπει να παραλάβει τη λίστα του φιλοξενούμενου σωματείου (των 30 ατόμων) και να επιβλέψει την είσοδο όσον έχουν δικαίωμα να βρίσκονται εντός αθλητικής εγκατάστασης.
Δικαίωμα εισόδου έχουν:
-Οι αποστολές των δύο αγωνιζόμενων ομάδων (30 άτομα έκαστη)
-Διαιτητές αγώνων
-Παρατηρητής Διαιτησίας
-Παρατηρητής Αγώνα
-Βοηθός Παρατηρητή αγώνα
-Ιατρός Αγώνα
-Υπάλληλοι γηπέδου
-Διαπιστευμένοι από την διοργανώτρια
-Δημοσιογράφοι (ένας για κάθε μέσο)
-Φωτορεπόρτερ (ένας για κάθε μέσο)
-Σε περίπτωση τηλεοπτικής κάλυψης αγώνα (έως 3 άτομα ανά μέσο)»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου