Με τον Γιώργο Πίτση στο τεχνικό του επιτελείο θα πορευτεί ο Α.Ο. Πυλίου και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στην σεζόν 2020-2021.
Ο Πίτσης βρισκόταν στο πλευρό του προπονητή Δημήτρη Χρυσόπουλου και στην περασμένη σεζόν, βοηθώντας και αυτός από την πλευρά του στην κατάκτηση του τίτλου της Α’ Κατηγορίας.
Οι άνθρωποι του Α.Ο. Πυλίου αναγνωρίζοντας την προσφορά του Γιώργου Πίτση, αποφάσισαν να τον διατηρήσουν στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, ως άμεσο συνεργάτη του Δημήτρη Χρυσόπουλου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε:
«Ο Αθλητικός Όμιλος Πυλίου Κω, με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον κ. Γιώργο Πίτση, ο οποίος θα πλαισιώσει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, ως άμεσος συνεργάτης του προπονητή κ. Δημητρίου Χρυσόπουλου.
Η πολύ καλή δουλειά που έγινε κατά τη διάρκεια της περσινής αγωνιστικής σεζόν, όπου ο Γιώργος εκτός από μέλος του συμβουλίου μας, υπήρξε και άτυπα άμεσος συνεργάτης του προπονητή, επιτελώντας ιδανικά τα καθήκοντά του.
Η συμβολή του, στην κατάκτηση του τροπαίου του πρωταθλητή της Α’ κατηγορίας Δωδεκανήσου 2019 – 2020, και στην άνοδο της ομάδας μας στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Όπως και η ταύτιση ως προς τους φετινούς στόχους και τη φιλοσοφία, ήταν οι λόγοι που συνετέλεσαν στην επισημοποίηση της συνεργασίας και την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπό του.
Του ευχόμαστε μια επιτυχημένη θητεία. Να είμαστε συνοδοιπόροι όλοι μαζί στο ταξίδι που ξεκινάει».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ