Ειδήσεις

Συνάντηση εργασίας στελεχών της Περιφέρειας με τον Πρέσβη του Κουβέιτ

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ.Κόκκινος , με αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αποτελούμενη από την κα Μαριέττα Παπαβασιλείου θεματική Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και τον κ. Παναγιώτη Κουνάκη εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο για θέματα Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων υποδέχτηκαν σήμερα 15-9-2014 στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και είχαν συνάντηση εργασίας με τον Πρέσβη του Κουβέιτ Raed Al- Rifal .

Η παρουσία του κ. Πρέσβη είναι συνέχεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη βδομάδα με τον πρόξενο του Κουβέιτ και αφορούσε την έλευση του πλοίου « Journey of hope » στην Ρόδο σήμερα 15-9-2014 το οποίο εκτελεί ανθρωπιστική αποστολή υπό την αιγίδα της Α.Υ. του Εμίρη του Κράτους του Κουβέιτ , Σεϊχη Sabah Al-Ahmed Al-Jaber Al-Sabah .

Στο πλαίσιο της εκστρατείας , που διενεργείται από το κράτος του Κουβέιτ παγκοσμίως με σκοπό να ενημερώσει τις κοινωνίες των πόλεων που επισκέπτεται για την προσφορά , τις πρωτοβουλίες και τα επιτεύγματα του Κράτους του Κουβέιτ στην αντιμετώπιση και φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από ασθένειες όπως το Σύνδρομο Down , από αυτισμό και άλλες νοητικές ασθένειες , έχει επισκεφθεί λιμάνια της Ελλάδος , όπως την Ιεράπετρα , την Καλαμάτα και το Φλοίσβο.

Ο κ. Χ. Κόκκινος και τα στελέχη της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου ευχαρίστησαν τον Πρέσβη του Κουβέιτ που επέλεξαν να είναι η Ρόδος ένας από τους σταθμούς της περιοδείας του πλοίου « Journey of hope » και για τους ανθρωπιστικούς σκοπούς που επιτελεί .

Στη συνέχεια συζητήθηκαν οι σχέσεις συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών και έγινε παρουσίαση των νησιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Ρόδου . Η συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με το Κουβέιτ θα συνεχιστεί και σύντομα θα υπάρξει συνάντηση εργασίας στην Πρεσβεία του Κουβέιτ στην Αθήνα .

Οι αναπτυξιακές δυνατότητες την Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου είναι μεγάλες και στους βασικούς στόχους της Νέας Περιφερειακής Αρχής είναι η ανάπτυξη και η διεύρυνση τους προς όφελος των νησιωτών μας

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου