Τα βλέμματα του διεθνούς ενδιαφέροντος θα είναι στραμμένα στο νησί της Ρόδου, τον προσεχή Σεπτέμβριο με αφορμή την μεγάλη διοργάνωση που ονομάζεται «Miss India Worldwide 2018» και θα λάβει χώρα από έως τις 12 – 18 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο «Ρόδος Παλάς».
Σύμφωνα με πληροφορίες, στον διεθνή αυτό διαγωνισμό ομορφιάς συμμετέχουν 100 υποψήφιες που είτε ζουν στην Ινδία, είτε ζουν σε άλλες χώρες (Αγγλία, Γαλλία κ.λπ.) και έλκουν την καταγωγή τους από την Ινδία.
Οι υποψήφιες θα συμμετέχουν στον θεσμό όχι με την λογική των «καλλιστείων» αλλά σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν τις γυναίκες στην Ινδία να απελευθερωθούν από τα στερεότυπα αυτής της χώρας, καθώς η γυναικεία κακοποίηση είναι καθημερινό φαινόμενο.
Στην μεγάλη αυτή διεθνή διοργάνωση οι υποψήφιες θα είναι δικηγόροι, γιατροί, επιστήμονες, καταξιωμένες επαγγελματίες στους χώρους εργασίας τους και θα στείλουν από την Ρόδο το μήνυμα για την απελευθέρωση της γυναίκας στην Ινδία.
Από τις 13 έως τις 15 Σεπτεμβρίου, οι 100 υποψήφιες Ινδές θα φωτογραφηθούν σε πολλά σημεία σε ολόκληρο το νησί για να αναδείξουν τις ομορφιές της Ρόδου και θα ακολουθήσει επίδειξη με μαγιό στις 16 Σεπτεμβρίου.
Στις 17 Σεπτεμβρίου θα είναι ο τελικός με τις φιναλίστ.
Την κριτική επιτροπή θα απαρτίζουν κορυφαίες προσωπικότητες από την Ινδία, ηθοποιοί από την βιομηχανία «Μπόλιγουντ», από την Αγγλία, τηλεοπτικές προσωπικότητες, διεθνή μοντέλα, επιχειρηματίες, σκηνοθέτες, εκπρόσωποι των ΜΜΕ κ.λπ.
Τι είναι ο θεσμός
Miss India Worldwide
Το «Miss India Worldwide» αποτελεί έναν θεσμό που αναγνωρίζει την δύναμη και τη χαρακτηριστική προσωπικότητα των παντρεμένων γυναικών που έλκουν την καταγωγή τους από την Ινδία, ως γυναίκες, συζύγους και μητέρες.
Ο θεσμός, «Miss India Worldwide» αναβαθμίζει τη βιομηχανία ομορφιάς, δημιουργώντας ένα νέο είδος μοντέλου που φέρνει κοντά τις υποψήφιες, τους σχεδιαστές, τους εκπαιδευτές και τους επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης με ένα μόνο σκοπό, να ενδυναμώνουν τις γυναίκες. Για πρώτη φορά, ξεκίνησε το 2008.
Τα τελευταία εννέα χρόνια, μια σειρά από γοητευτικές και εμπνευσμένες γυναίκες έχουν διευρύνει τους ορίζοντές τους και έχουν ανακαλύψει μια πλευρά που πιστεύουν ότι δεν υπήρχε, συμμετέχοντας στη διοργάνωση. Αυτό έκανε το «Miss India Worldwide» τον μεγαλύτερο και την κυριότερο θεσμό ομορφιάς στην Ινδία.
Να μπορούν να μεταμορφώνουν και να ενισχύουν τις γυναίκες από την Ινδία και από όλο τον κόσμο, παρέχοντας μια μοναδική ευκαιρία που τους επιτρέπει να αξιοποιήσουν τα ταλέντα τους και τις δυνατότητές τους.
Ενσωματώνοντας τις αρετές της συνέπειας, της ακεραιότητας και του πάθους, ο θεσμός επιδιώκει να αλλάξει τον κόσμο των εκδηλώσεων ομορφιάς πέρα από τα τυπικά ‘Καλλιστεία’, εμπνέοντας και διεισδύοντας στην καρδιά των γυναικών σε όλο τον κόσμο.
Το «Miss India Worldwide» προβλέπει ένα μέλλον όπου οι παντρεμένες γυναίκες συνειδητοποιούν ότι είναι ισχυρές, όμορφες και πλήρεις και δρουν για να εμπνεύσουν τις γυναίκες για τις επόμενες γενιές δημιουργώντας ένα θετικό φαινόμενο παγκοσμίως, ως το βήμα για την επιτυχία των γυναικών σε όλο τον κόσμο.

*Οι φιναλίστ θα διαγωνιστούν για τους εξής τίτλους
1.Mrs. India Worldwide -2018 – Crown Title
2.Mrs. India Worldwide -2018 -Earth
3.Mrs. India Worldwide -2018 -Fire
4.Mrs. India Worldwide -2018 –Air
5.Mrs. India Worldwide -2018 –Water
6.Mrs. India Worldwide -2018 -Space

*Άλλοι τίτλοι μορφιάς στον ίδιο θεσμό:
Mrs. Eye conic Eyes
Mrs. Perfect Smile
Mrs. Glowing Skin
Mrs. Stylish Hair
Mrs. Adventurous
Mrs. Intellectual
Mrs. Fashion Icon
Mrs. Body Beautiful
Mrs. Timeless Beauty
Mrs. Beautiful Legs
Mrs. Popular
Mrs. Perfect Catwalk
Mrs. Photogenic
Mrs. Supranational
Mrs. Path breaker
Mrs. Inspiration
Mrs. Gizmo Queen
Mrs. Talented
Mrs. Social Butterfly
Mrs. Beautiful Heart
Mrs. Buzz Bee
Mrs. Confident
Mrs. Congeniality
ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ:
Mrs. North India Worldwide
Mrs. South India Worldwide
Mrs. West India Worldwide
Mrs. East India Worldwide
Mrs. International Worldwide

Πολλά συνέδρια και
συναντήσεις στην Ρόδο
Υπολογίζεται ότι η μεγάλη αυτή διοργάνωση θα φέρει και πάλι την Ρόδο στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αφού φέτος, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί μεγάλες συναντήσεις και συνέδρια στο νησί μας –πολιτικού ενδιαφέροντος (Διάσκεψη για την Ασφάλεια και την Σταθερότητα), ιατρικού ενδιαφέροντος, νομικών από την Αυστραλία, αποδήμων Ροδίων, το Συμπόσιο της Σύμης κ.λπ. ενώ ιδιαίτερη θέση κατέχουν στην ατζέντα, οι μεγάλες διοργανώσεις αθλητικού και πολιτιστικού περιεχομένου.
Τον προσεχή Οκτώβριο αναμένονται κι άλλα όπως «Ο Διάλογος των Πολιτισμών», οι εργασίες του οποίου θα λάβουν χώρα στο ξενοδοχείο «Ρόδος Παλάς» στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2018 και αναμένεται να συμμετέχουν σ’ αυτές πάνω από 300 άτομα.
Επιπλέον, αναμένονται και άλλα συνέδρια μετά το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου αν και δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη οι λεπτομέρειες.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ