ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φοίβος: Νέος γυμναστής στο πλευρό του Ορφανίδη

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
Φοίβος

Νέο συνερ­γάτη απέ­κτησε ο προ­πο­νη­τής του Φοίβου Νίκος Ορφα­νί­δης.

Ο τεχνι­κός των Κρε­μα­στε­νών θα έχει στο πλευρό του, σε ρόλο γυμνα­στή, τον Σάββα Πότσο, ο οποίος εντά­χθηκε στο τεχνικό επι­τε­λείο της ομάδας προ­κει­μέ­νου να μερι­μνή­σει για την καλή φυσική κατά­σταση των ποδο­σφαι­ρι­στών.

Οι τελευ­ταίοι θα έχουν την πρώτη γνω­ρι­μία τους με τον νέο γυμνα­στή τους στις 4 Αυγού­στου, οπότε και θα αρχί­σουν να ιδρώ­νουν στο πλαίσιο της προ­ε­τοι­μα­σίας τους ενόψει της έναρξης των υπο­χρε­ώ­σεων τους στις διορ­γα­νώ­σεις της νέας αγω­νι­στι­κής περιό­δου.

Κατά τα άλλα, στην τελική ευθεία μπήκαν οι προ­σπά­θειες της διοί­κη­σης του συλ­λό­γου να κλείσει το ρόστερ της ομάδας.

Η πρό­ε­δρος Αθηνά Δελα­πόρτα και οι συνερ­γά­τες της ελπί­ζουν πως μέχρι το τέλος της τρέ­χου­σας εβδο­μά­δας το σύνολο των ανοι­χτών ζητη­μά­των, που δεν έχουν μείνει πολλά, θα κλείσει ώστε στη συνέ­χεια, να έχουν την άνεση να επι­κε­ντρω­θούν απο­κλει­στικά στη λει­τουρ­γία του στεκιού του σωμα­τείου, το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του στην πλατεία της Κρε­μα­στής, όπως κάθε καλο­καίρι τέτοια εποχή.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.