Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους προπονητές των τμημάτων υποδομής του ΓΑΣ Ιάλυσος την Τρίτη, καθώς τους επισκέφθηκε ο καταξιωμένος Ρόδιος προπονητής Αντώνης Λεμονάκης (εκ των συνεργατών του Μάρκο Σίλβα).
Οι προπονητές των «τοξοβόλων» είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση:
«Μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά με… γεύση από Premier League είχαν οι προπονητές της Ακαδημίας μας.
Στο καθιερωμένο εβδομαδιαίο μίτινγκ, παραβρέθηκε ένας καταξιωμένος άνθρωπος του ποδοσφαίρου, με τον οποίο είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και σκέψεις για την ανάπτυξη της Ακαδημίας μας και την εξέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών.
Ο Αντώνης Λεμονάκης εκτός από την πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα στο χώρο της ανάλυσης έχει και εξαιρετικό παρελθόν σαν προπονητής νέων.
Σε ευχαριστούμε πολύ Αντώνη! Οι απόψεις σου σίγουρα θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την δουλειά μας!».
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.