Μπορεί στην Γ’ Εθνική κατηγορία ανδρών η ΕΟΚ να μην έκανε γνωστούς τους ομίλους που θα απαρτίζουν το πρωτάθλημα την περίοδο 2020-2021 άνοιξε όμως το πράσινο… φως για πολλές ομάδες προς τις Εθνικές κατηγορίες. Έτσι στους 11 εναπομείνασες ομάδες των ομίλων νότου, θα προστεθούν οι πρωταθλητές των Ενώσεων από τη νότια Ελλάδα αλλά και αρκετές ακόμη ομάδες που θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους στους ομίλους που θα δημιουργηθούν έπειτα από τις δηλώσεις συμμετοχής. Η Α.Ε. Δικαίου θα έχει το δικαίωμα να παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Γ’ Εθνική και βέβαια στην κλήρωση των ομίλων θα μάθει τους αντιπάλους της.
Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η κωακή ομάδα δεν θα αντιμετωπίσει κάποια ομάδα από την Πελοπόννησο και το πιο πιθανό σενάριο αναφέρει ότι θα τεθεί αντιμέτωπη με σωματεία από την Κρήτη, την Στερεά Ελλάδα και την Αθήνα- Πειραιά. Ένα άλλο σενάριο αναφέρει ότι θα παίξει και με τις ομάδες από τα νησιά του Αιγαίου και πλέον καλείται να αποφασίσει η Ε.Ο.Κ. για τους ομίλους. Πιθανότατα ο ένας από τους τρεις ομίλους νότου θα αφορά μόνο τις ομάδες της Πελοποννήσου και από κει και πέρα θα γίνει η κατανομή των άλλων δύο ομίλων νότου. Από την περσινή Γ’ Εθνική (και στους δύο ομίλους) παρέμειναν μόλις 11 ομάδες και σ’ αυτές θα προστεθούν (καλώς εχόντων των πραγμάτων) άλλες 24.
ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Γ.Σ. Κορωπίου, Παναχαϊκή, Γλαύκος Πάτρας, Α.Ο.Κ. Χαλανδρίου, Ακράτα, Α.Ο. Ερμιόνης, Δρομείς Τρίπολης, Πέρα, Β.Α.Ο.Λ. Χίου, Μίλων, Άρης Θήβας.
ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ (ΝΟΤΟΣ):
Ε.Σ.Κ.Α.Η.: Γ.Σ. Αμαλιάδας, Αίολος Αγυιάς
Ε.Σ.Κ.Α.Κ.: Τήρων Αγίων Θεοδώρων, Ποσειδών Λουτρακίου
Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.: Δίων Κυπαρισσίας, Καλαμάτα B.C.
E.Σ.Κ.Α.: Α.Ο. Πεύκης, Αγία Παρασκευή, Νίκη Αμαρουσίου, Πολυνίκης Αγίας Βαρβάρας, Α.Ο. Πικερμίου, Α.Ο. Δάφνης
Ε.Σ.Κ.Α.Ν.Α.: Ίκαρος Καλλιθέας, Ελευθερία Μοσχάτου, Πορφύρας
Τ.Ε. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Α.Ε. Δικαίου
Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ: Α.Ο Μυκόνου
Τ.Ε. ΧΙΟΥ: Φ.Ο. Βροντάδου Χίου
Τ.Ε. ΛΕΣΒΟΥ: Παπάδος Γέρας
Τ.Ε. ΣΑΜΟΥ: Α.Ε. Καρλοβασίου
Ε.Κ.Α.Σ.Κ.: Γ.Σ. Εργοτέλης, Ο.Α.Α. Ηράκλειο
Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε.: Αναγέννηση Λαμίας, Τελεθριακός Ιστιαίας

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ