Η εφημερίδα Handelsblatt αναφέρεται στις επικείμενες απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια που έχουν παραχωρηθεί προς εκμετάλλευση στην κοινοπραξία Fraport – Κοπελούζος, μια είδηση που εν μέσω θέρους θα έχει ασφαλώς επιπτώσεις στην τουριστική κίνηση.
«Στην απεργία κλήθηκαν περίπου 1200 εργαζόμενοι στον έλεγχο εισιτηρίων και στη μεταφορά αποσκευών», γράφει το άρθρο. «Θα πληγούν κυρίως μικρά αεροδρόμια σε νησιά με πολλούς τουρίστες. Αντίθετα δεν πρόκειται να διαταραχθεί η λειτουργία του αεροδρομίου Αθηνών.
Οι κινητοποιήσεις προγραμματίζονται από τις 20 μέχρι τις 24 Ιουνίου. Η Ομοσπονδία Συλλόγων Πολιτικής Αεροπορίας διαμαρτύρεται για την εκχώρηση 14 περιφερειακών αεροδρομίων που έπρεπε να κάνει η καταχρεωμένη Ελλάδα υπό την πίεση των δανειστών της. Αλλά θα υπάρξει και συνέχεια. Ήδη η ελληνική κυβέρνηση αφήνει να εννοηθεί ότι θα προχωρήσει στην εκποίηση κι άλλων 23 μικρών αεροδρομίων» επισημαίνει η εφημερίδα.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.