Ειδήσεις

Δημοσκόπηση: Ανίκανη η κυβέρνηση να βγάλει τη χώρα από την κρίση

Δημοσκόπηση

Την απώλεια στήριξης της κυβέρνησης από την κοινωνία και το βαθύ ρήγμα που υπάρχει ανάμεσά τους καταγράφει δημοσκόπηση της Alco που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα “Τα Νέα”.

Το βασικότερο των ευρημάτων είναι ότι οι πολίτες σε ποσοστό 80% θεωρούν την κυβέρνηση ανίκανη να βγάλει τη χώρα από την κρίση ενώ η κατεδάφιση της εικόνας της έχει περάσει σε ποσοστά κοντά στο 65% και σε όσους ψήφισανΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές.

Η έρευνα που έγινε για την ΓΣΕΕ και δημοσιεύεται στα Νέα στο διάστημα 30 Μαΐου με 2 Ιουνίου καταγράφει και τη μεγάλη ανησυχία των πολιτών για τα μέτρα που θα συνοδεύουν την επόμενη αξιολόγηση του φθινοπώρου, ιδίως στο πεδίο των εργασιακών αλλαγών.

Αναλυτικά, οι οκτώ στους δέκα πολίτες θεωρούν ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση, ενώ βάσει της δημοσκόπησης, το 63% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και το 61% των ψηφοφόρων των ΑΝΕΛ αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους.

Συνολικά το 11% εξακολουθεί να επενδύει στις κυβερνητικές ικανότητες.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.