Αθλητικά

Κλειστά τα γραφεία της ΕΠΣΔ, ανοιχτά τα γήπεδα

Μάταια προετοιμάζονταν οι άνθρωποι της ΕΠΣΔ για το άνοιγμα των γραφείων της διοργανώτριας, το οποίο υπολόγιζαν για την προσεχή Δευτέρα.
Μετά τη νέα ΚΥΑ που εκδόθηκε, το προσωπικό της Ένωσης θα παραμείνει σε αναστολή εργασίας μέχρι το τέλος του μήνα και για το ίδιο διάστημα οι κτηριακές εγκαταστάσεις κλειστές, συνεπώς εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά, το πιθανότερο είναι οι παράγοντες των σωματείων να αρχίσουν να εξυπηρετούνται δια ζώσης από την 1η Ιουνίου.
Αντίθετα, τόσο το ενωσιακό γήπεδο στο Κορακόνερο, όσο και το «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι, θα βρίσκονται από αύριο στη διάθεση των τμημάτων υποδομών των σωματείων, πάντα με την προϋπόθεση πως τα τελευταία θα είναι συνεπή απέναντι στην υποχρέωσή τους να μεριμνούν για την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.
Εξαίρεση αποτελεί το γήπεδο 5Χ5 του αθλητικού κέντρου «Καλλιπάτειρα», το οποίο θα ανοίξει την προσεχή Τετάρτη, λόγω της ανάγκης να γίνουν λίγες τελευταίες εργασίες συντήρησης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου