ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκίνησε το 4ο τουρνουά του 6ου Grand Prix στον Ιππότη

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΣΚΑΚΙ ΙΠΠΟΤΗΣ

Ξε­κί­νη­σε το 4ο τουρ­νουά του 6ου Grand Prix 2017-18 το Σάβ­βα­το 12 Μαΐου στην έδρα του “Ιπ­πό­τη” επί της Πίν­δου 1. Με 50 συμ­με­το­χές από μι­κρούς αθλη­τές και αθλή­τριες επι­πέ­δων step 1 έως και 3 από Ρόδο, Ια­λυ­σό Κρε­μα­στή και Αφά­ντου, διε­ξή­χθη­σαν οι 3 πρώ­τοι γύροι του τουρ­νουά αυτού. Ο 4ος και 5ος γύρος θα λά­βουν χώρα το επό­με­νο Σάβ­βα­το 19 Μαΐου και ώρες 18.00-19.30 όπου και θα ανα­δει­χθούν οι νι­κη­τές αλλά θα βρα­βευ­τούν όλα τα παι­διά για την προ­σπά­θεια που κα­τα­βά­λουν.

Εκτός αυτού, θα πραγ­μα­το­ποι­η­θούν και οι βρα­βεύ­σεις των νι­κη­τών από την συ­νο­λι­κή βαθ­μο­λο­γία από όλα τα grand prix που διε­ξή­χθη­σαν μέσα στην πα­ρού­σα σχο­λι­κή χρο­νιά, για κάθε step ξε­χω­ρι­στά.

Εξάλ­λου, ολο­κλη­ρώ­θη­κε την Κυ­ρια­κή 13 Μαΐου το 2ο Τουρ­νουά Προ­χω­ρη­μέ­νων για την σχο­λι­κή χρο­νιά 2017-18. Το τουρ­νουά αυτό έλαβε χώρα στον χώρο του “Ιπ­πό­τη” και συμ­με­τεί­χαν σε αυτό προ­χω­ρη­μέ­νοι αθλη­τές επι­πέ­δων step 4 και άνω, πλην ενη­λί­κων. Οι αγώ­νες διε­ξή­χθη­σαν σε ελ­βε­τι­κό σύ­στη­μα 7 γύρων, μη αξιο­λο­γού­με­νων, με σκοπό την συ­νε­χή επαφή των αθλη­τών με το αγω­νι­στι­κό σκάκι καθ όλη την διάρ­κεια της σχο­λι­κής χρο­νιάς, καθώς κά­λυ­ψε ένα φάσμα 3 μηνών. Μέσα σε αυτό το χρο­νι­κό διά­στη­μα, οι συμ­με­τέ­χο­ντες διέ­θε­σαν τα κυ­ρια­κά­τι­κα πρω­ι­νά τους στην ενα­σχό­λη­σή τους με το σκάκι. Οι απο­νο­μές θα διε­ξα­χθούν το Σάβ­βα­το 19 Μαΐου και ώρα 19.30 στην έδρα του “Ιπ­πό­τη” επί της Πίν­δου 1.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.