Ειδήσεις

Webcast: “Ποια είναι η παρούσα κατάσταση της Ελληνικής Τουριστικής Αγοράς από πλευράς κρατήσεων”

Σήμερα Πέμπτη 15/4 και ώρα 16:00 το Παρατηρητήριο Τουρισμού θα πραγματοποιήσει το 1ο webcast του με θέμα: “Ποια είναι η παρούσα κατάσταση της Ελληνικής Τουριστικής Αγοράς;”, αναφορικά με τις κρατήσεις και τα τελευταία στοιχεία.

Τo webcast θα παρουσίασει και συντονίσει ο Κύρος Ασφής (Nea Mesa Marketing & Sales με την συμμετοχή των:

– Θοδωρή Κατσίμπρα (BookOnlineNow)

– Αλέξανδρο Καραβίτη (Syncbnb)

– Θωμά Πούλιο (Hotel Availabilities)

Κατά την διάρκεια του webcast θα παρουσιαστούν τα τελευταία στατιστικά στοιχεία που διαθέτουν οι συμμετέχουσες εταιρείες και αποτυπώνουν την παρούσα κατάσταση της Τουριστικής Αγοράς στο επίπεδο των ξενοδοχειακών και βραχυχρόνιας μίσθωσης κρατήσεων.

Η μετάδοση του webcast θα γίνει μέσω zoom (https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_vGJ7SMUvRsut-AIj64L8RA)  και θα μεταδοθεί και από την Facebook σελίδα του Παρατηρητηρίου Τουρισμού.

Το Παρατηρητήριο Τουρισμού ως πρωτοβουλία δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2020 από τον Κύρο Ασφή, ιδιοκτήτη της Nea Mesa Hotel & Tourism Marketing & Sales και συμμετέχουν οι εταιρείες BookOnlineNow, Syncbnb και Hotel Availabilities.

Το Παρατηρητήριο δημιουργήθηκε προκειμένου να ενημερώνει αφιλοκερδώς την Ελληνική Τουριστική αγορά αναφορικά με δείκτες υψηλού ενδιαφέροντος όπως πορεία κρατήσεων, μεταβολή booking window και χώρες προέλευσης των κρατήσεων για την Ελληνική Επικράτεια, καθώς και 3 κύριες γεωγραφικές περιοχές.

Πηγή: money-tourism.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου