Ο Γιάννης Κλούβας θα δώσουν κοινό αγώνα νίκης με τον Γιώργο Χατζημάρκο, υποψήφιο περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης Μπροστά το Νότιο Αιγαίο.

«Κατεβαίνω σαν υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές από αγάπη για τον τόπο μου αλλά και επειδή κουράστηκα να δέχομαι και να ανέχομαι παθητικά να αποφασίζουν οι άλλοι για εμάς. Ζητώ την συνεργασία σας. Σας ζητώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο… Οι καιροί πού ζούμε είναι δύσκολοι και κρίσιµοι και έχουμε υποχρέωση να λέμε τα πράγµατα με το όνοµα τους. Η οικονομική κρίση που μαστίζει τον κόσμο έχει υπερκεράσει τα πάντα.
Ο τόπος μας χρειάζεται ένα Περιφερειάρχη που θα βιώνει τα προβλήματα και τα άγχη τους και που θα συμβάλλει ώστε οι Συμπολίτες μας να «ξαναχαμογελάσουν».

Ένα Περιφερειάρχη που δεν θα απαξιώνει τους δημοκρατικούς θεσμούς.

Ένα Περιφερειάρχη οραματιστή, που θα εμπνέει στους πολίτες αισιοδοξία, με νέες ιδέες και οράματα.

Που θα τους κάνει και πάλι να ελπίζουν.

Κάτι που και ο ίδιος ο Γιώργος Χατζημάρκος έχει σαν προτεραιότητα.

Δεν θέλω να υποσχεθώ, ούτε να χαϊδεύω αυτιά με προτάσεις που θα μείνουν ανεκπλήρωτες. Θέλω απλά να μπορώ να μιλάω με το συμπολίτη μου και την επόμενη ημέρα χωρίς δυσπιστία, παρά μόνο με εμπιστοσύνη. Εξάλλου εγώ πάντα ήμουν <<του… κάνω και όχι του λέγω >>!! , δηλώνει ο Γιάννης Κλούβας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ