Ειδήσεις

Μιχάλης Παλαιολόγου: Πρέπει να δώσουμε τη μάχη ενωμένοι

Αρθρο του Μιχάλη Παλαιολόγου, αντιδημάρχου Λινδίων-Νότιας Ρόδου, υποψήφιου δημοτικού σύμβουλου με την παράταξη «Ρόδος, Δύναμη Πολιτών»
 
 
Σε περίπου έναν μήνα, καλούμαστε να επιλέξουμε τη νέα δημοτική αρχή που θα αναλάβει τις τύχες της Ρόδου για την επόμενη πενταετία σε μια από τις πιο κρίσιμες περιόδους για τον τόπο αλλά και τη χώρα μας.
 
Η επιλογή αυτή θα καθορίσει το μέλλον του τόπου μας γι΄αυτό είναι απαραίτητο να γίνει με κριτήρια τέτοια που θα αναδείξουν τον καλύτερο δήμαρχο και τους ικανότερους δημοτικούς συμβούλους.
 
Η επιλογή μου να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Στάθη Κουσουρνά, με δικαίωσε παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε ως δημοτική αρχή λόγω του μεταβατικού σταδίου της νέας διοικητικής μεταρρύθμισης. Στη διάρκεια αυτής της θητείας, δώσαμε πολλές μάχες και τις περισσότερες τις κερδίσαμε. Μέχρι όμως να φτάσουμε στο στόχο μας, που είναι η βελτίωση της καθημερινότητάς όλων μας, μέσω των σωστών παρεμβάσεων, θα πρέπει ακόμα να γίνουν πολλά πράγματα.
 
Γι΄ αυτό επέλεξα να είμαι ξανά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και πρέπει να πω ότι το ίδιο σίγουρος αισθάνομαι και για την επιλογή μου να είμαι υποψήφιος να συμμετέχω στην παράταξη του υποψηφίου δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου «Ρόδος, Δύναμη Πολιτών». Όλα αυτά τα χρόνια, ήταν «παρών» στα εύκολα και στα δύσκολα, κι όλοι εμείς στη νότια Ρόδο ξέρουμε από τα δύσκολα. Ξέρουμε τι είναι να ζεις μακριά από το κέντρο, ξέρουμε τι είναι να πρέπει να παλέψεις για να διεκδικήσεις τα αυτονόητα στην υγεία, ξέρουμε τι είναι εξαρτάσαι από τον καιρό για να έχεις μια καλή σοδειά, ξέρουμε την αγωνία των κτηνοτρόφων να προστατέψουν τα ζώα τους, ξέρουμε τι είναι να δουλεύεις ασταμάτητα το καλοκαίρι για να δείξεις το καλό και φιλόξενό σου πρόσωπο στους τουρίστες, ξέρουμε τι είναι να πρέπει να οδηγήσεις χιλιόμετρα για να πας και να φέρεις τα παιδιά σου από το σχολείο, ξέρουμε τι είναι να επιλέγεις να ζήσεις εκτός του αστικού κέντρου. Έχει χαρές και λύπες και όλα αυτά τα βιώνουμε μαζί χρόνια τώρα.
 
Αυτή τη μάχη, πρέπει να τη δώσουμε ενωμένοι γι΄αυτό σας καλώ να παλέψουμε μαζί και αυτή τη φορά. Να μην αφήσουμε τον αγώνα και τις προσπάθειες στη μέση. Προσωπικά είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω τον αγώνα μου, γιατί ξέρω τις δυνατότητες του τόπου μου. Σε αυτό τον αγώνα σας θέλω μαζί μου, γιατί μόνο μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου