Ο τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η επιλογή της Νέας Δημοκρατίας για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι ο κ. Γιώργος Χατζημάρκος.
Η επιλογή αυτή δεσμεύει όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ιδιαίτερα όσους έχουν τιμηθεί με θέσεις ευθύνης και αυτό είναι απόλυτα ξεκάθαρο».

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ
Την παραίτησή του από την προεδρία της ΔΗΜΤΟ Καρπάθου, για να είναι υποψήφιος με τον Μανώλη Γλυνό, υπέβαλε ο κ. Γιάννης Λαχανάς.
Σχετικά απέστειλε προς τα μέλη της ΔΗΜΤΟ Καρπάθου και της ΝΟΔΕ, καθώς και στη Γραμματεία Οργανωτικού της ΝΔ, την ακόλουθη επιστολή:
Αξιότιμοι
Κυρίες και Κύριοι του Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καρπάθου της Νέας Δημοκρατίας. Στις επικείμενες ευρωεκλογές της 26 Μαΐου στις οποίες ο Πρόεδρός μας και αυριανός Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τις έχει χαρακτηρίσει δημοψηφιστικού χαρακτήρα, θα πορευτούμε ενωμένοι.
Όπως ενωμένοι και πιστοί στις αρχές της φιλελεύθερης παράταξης θα δώσουμε τη μάχη ώστε στις εθνικές εκλογές όχι απλά η Νέα Δημοκρατία να καταστεί μόνο αυτοδύναμη αλλά και κοινοβουλευτικά και πολιτικά ισχυρή. Θα δώσουμε δηλαδή τη μάχη ώστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας να καθορίσει τις πολιτικές εξελίξεις, οδηγώντας τη χώρα στην κανονικότητα.
Είμαι σίγουρος ότι όλοι μας αντιλαμβανόμαστε την αποστολή και το καθήκον μας για να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στις δύο αυτές καθοριστικές πολιτικές αναμετρήσεις που θα κρίνουν το μέλλον της πατρίδας.
Είμαι σίγουρός ότι όλοι στο πλευρό του Αρχηγού της Παράταξης Κυριάκου Μητσοτάκη θα δώσουμε και τις δύο αυτές μάχες νικηφόρα απέναντι στις δυνάμεις της στασιμότητας, του λαϊκισμού και της αστάθειας που εκπροσωπεί το ΣΥΡΙΖΑ.
Σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης ως άτομο που διαπνέεται από αρχές φιλελευθερισμού θεωρώ ότι μπορώ και οφείλω να σταθμίσω το καλό των συμπολιτών μας Κασίων και Καρπαθίων, αλλά και των κατοίκων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Για το λόγο αυτό προτίθεμαι να συμμετάσχω σε μία ανεξάρτητη και υπερκομματική παράταξη.
Δεδομένης λοιπόν της προσωπικής μου επιλογής και του χρόνου που θα απαιτηθεί εκ των πραγμάτων, αναγνωρίζοντας παράλληλα τις υψηλές προσδοκίες που απορρέουν από την θέση του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. θεωρώ ότι οφείλω να θέσω στην διάθεση των οργάνων την παραίτησή μου.
Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω πιστός στις αρχές της Παράταξης του Ιδρυτής μας Κωνσταντίνου Καραμανλή, όπως ήμουν, είμαι και θα παραμείνω δίπλα στον σημερινό αρχηγό μας και αυριανό Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Με ιδιαίτερη συγκίνηση αλλά και εκτίμηση στην αγαστή μέχρι σήμερα συνεργασία μας υποβάλλω την παραίτησή μου από Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. και σας δηλώνω ότι η επόμενη μέρα όχι μόνο θα μας βρει μαζί αλλά και σε μία καλύτερη εποχή για το Επαρχείο Καρπάθου-Κάσου.
Με εκτίμηση
Γιάννης Λαχανάς

Ένα σχόλιο στο M. Kόνσολας «Η επιλογή της ΝΔ για την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου είναι ο κ. Γιώργος Χατζημάρκος»

  1. Avatar Ο/Η γιωργος λέει:

    Στις 26 Μαιου τα κομματα θα πανυγηριζουν για τους περιφεριαρχες η τους Δημαρχους που στηριξαν και εξελεγησαν Αρα στηριζω Συριζα αλλα ψηφιζω τον εκλεκτο των αλλων κομματων η και αντιστροφως δεν εχει βαση Και δεν μιλω για τα χωρια η σε περιπτωσεις που υπεισερχεται η φιλια η η συγγενεια Και δεν ειναι σωστο αυτο που κανουν τα κομματα ομως αυτο συμβαινει χρονια τωρα

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ