Στο «σφυρί» βγάζει το Τελωνείο Ρόδου διάφορα τροχοφόρα. Αναλυτικότερα και σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, θα γίνει πλειοδοτική δημοπρασία για να πωληθούν τα παρακάτω τροχοφόρα της ΔΔΔΥ που βρίσκονται στις αποθήκες του Τελωνείου στις 21/03/2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 το πρωί.

Η επίσκεψη των αυτοκινήτων επιτρέπεται για πέντε (5) εργάσιμες ημέρες πριν από την δημοπρασία, δηλαδή από 14-03-2019 μέχρι 20-03-2019 και από τις 08:30 – 11:30 για την αποθήκη του Τελωνείου στον Τουριστικό Λιμένα Ρόδου και για την αποθήκη των Ασγούρου κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με τον αρμόδιο υπάλληλο του Τελωνείου.
Η συμμετοχή στη δημοπρασία, με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο, επιτρέπεται εφόσον ο πληρεξούσιος είναι σύζυγος ή συγγενής εξ αίματος μέχρι και του δευτέρου βαθμού.
Όλα τα τροχοφόρα δημοπρατούνται σύμφωνα με τους ΝΕΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – ΔΙΚΥΚΛΩΝ της ΔΔΔΥ όπου θα διατίθενται 5 εργάσιμες ημέρες πριν από τη δημοπρασία στο Τελωνείο Ρόδου, στα γραφεία της Δ.Δ.Δ.Υ. & από τους ιστότοπους της Γ.Γ.Π.Σ. www.aade.gr (διαδρομή: MENU / Δημοπρασίες Δ.Δ.Δ.Υ.)

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ