Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣΔ, ενημέρωσε ότι τα παιχνίδια του Διαγόρα Βατίου με τον Ποσειδώνα Καρπάθου και του Α.Ο. Σύμης με τον Ηρακλή Λάρδου, αναβάλλονται.
Παράλληλα γνωστοποίησε ότι η αναμέτρηση του Κυπέλλου ΔΙ.ΑΣ.- Κλεάνθης θα γίνει στο γήπεδο Πυλίου και όχι στο γήπεδο Αντιμάχειας, ενώ το παιχνίδι της Α.Ε. Κατταβιάς με τον Κλεάνθη που ορίστηκε για τις 28/2, σε περίπτωση που δεν προκριθεί καμία από τις ομάδες στα ημιτελικά του Κυπέλλου θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21/2.
Αναλυτικά:
«Ο αγώνας Διαγόρας Βατίου- Ποσειδώνας Καρπάθου της 19ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, αναβάλλεται, μετά από σχετικό έγγραφο που κατατέθηκε στην Ένωση, για την αλλαγή του δρομολογίου του επιβατηγού πλοίου ΄΄Πρέβελης΄΄.
Ο αγώνας Α.Ο. Σύμης- Ηρακλής Λάρδου της 15ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου 1ος όμιλος, αναβάλλεται, λόγω μη ύπαρξης δρομολογίου επιστροφής του σωματείου του Α.Ο. Σύμης.
Ο αγώνας Κυπέλλου ΔΙ.ΑΣ-Κλεάνθης, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου Blue Star Ferries, έπειτα από σχετικό έγγραφο του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. Κω, για εργασίες συντήρησης από την ΔΕΥΑΚ στο δημοτικό γήπεδο Αντιμάχειας, ορίζεται στο γήπεδο Πυλίου (δεύτερη έδρα του σωματείου ΔΙ.ΑΣ.).
Ο αγώνας Α.Ε. Κατταβιάς- Κλεάνθης της 19ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, ορίσθηκε για τις 28 Φεβρουαρίου 2018. Σε περίπτωση που καμία από τις δύο ομάδες δε συμμετέχει στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου, τότε ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21/02/2018».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ