Έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη άγνωστου εμπρηστή που έκαψε για αδιευκρίνιστους λόγους λεωφορείο των ΚΤΕΛ, που εξυπηρετούσε τη γραμμή Ρόδος – Κατταβιά, διενεργεί από το πρωί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου.

Περί ώραν 12.45 εκδηλώθηκε συγκεκριμένα πυρκαγιά στο λεωφορείο ιδιοκτησίας των κ.κ. Ανθούλας Χριστοδούλου και Σταματίας Παρδαλού, που ήταν σταθμευμένο κοντά στο Κέντρο Υγείας, σε ακάλυπτο χώρο, πλησίον της ταβέρνας «Κανάρη».
Περί ώραν 01.30 ειδοποιήθηκε η κ. Χριστοδούλου από τον οδηγό του λεωφορείου κ. Τσαμπίκο Γέροντα για την πυρκαγιά, ενώ λίγη ώρα αργότερα έσπευσαν στο σημείο και άνδρες της Πυροσβεστικής.
Από τις μέχρι τώρα έρευνες δεν βρέθηκε εμπρηστικός μηχανισμός και εικάζεται ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε με τη χρήση στουπιού και εύφλεκτου υγρού.
Εκφράζεται αισιοδοξία για την έκβαση των ερευνών καθώς σε παρακείμενο κατάστημα υπάρχουν σε λειτουργία κάμερες παρακολούθησης ενώ οι υποψίες εστιάζονται σε άτομα, με τα οποία υφίστανται αντιδικίες με τους ιδιοκτήτες.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ