ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Eurojackpot: Τυχερός παίκτης στη Ρόδο κέρδισε πάνω από 212.000 ευρώ στη δεύτερη κατηγορία

news room 1 λεπτό ανάγνωση
σσσσσσσ (1)

Κέρδη ύψους 212.628 ευρώ  εξα­σφά­λισε ένας τυχερός παίκτης του Eurojackpot στη Ρόδο, ο οποίος με 5+1 σωστές επι­λο­γές αριθμών ανα­δεί­χθηκε μονα­δι­κός νικητής στη δεύτερη κατη­γο­ρία του παι­χνι­διού, στη χθεσινή κλήρωση.

Το τυχερό δελτίο ήταν συμπλη­ρω­μένο με δύο στήλες και κατα­τέ­θηκε στο κατά­στημα ΟΠΑΠ του Αντώνη Γιαν­νου­ράκη, που βρί­σκε­ται στην οδό Μιχαήλ Πανα­γιω­το­πού­λου 5.

17 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Παρα­σκευής

Την ερχό­μενη Παρα­σκευή το Eurojackpot κλη­ρώ­νει 17 εκα­τομ­μύ­ρια ευρώ μετά και το νέο τζακ ποτ που σημειώ­θηκε την Τρίτη στην πρώτη κατη­γο­ρία. Όσοι επι­θυ­μούν να διεκ­δι­κή­σουν το μεγάλο έπαθλο του παι­χνι­διού μπορούν να κατα­θέ­τουν τα δελτία τους έως την Παρα­σκευή, στις 19:00, στα κατα­στή­ματα ΟΠΑΠ όλης της Ελλάδας. Η κατά­θεση δελτίων γίνεται τόσο στους πάγκους εξυ­πη­ρέ­τη­σης, όσο και μέσω της εφαρ­μο­γής OPAP Store App, με την κλήρωση να διε­ξά­γε­ται στις 21:00.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.