Τοπικές Ειδήσεις

Συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. της Διόδου

Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου «ΔΙΟΔΟΣ», με θέμα τη συγκρότησή του σε σώμα.

Έπειτα από τις προβλεπόμενες διαδικασίες, η νέα σύνθεση για το Δ.Σ. της Διόδου, είναι:

Πρόεδρος, ο κ. Γιώργος Τριάντος (εκπρόσωπος Δήμου Ρόδου), Αντιπρόεδρος ο κ. Δημήτρης Κλαδογένης (εκπρόσωπος ΕΛΜΕ) , Γραμματέας ο κ. Θωμάς Σωτρίλης (εκπρόσωπος Περιφέρειας Ν. Αιγαίου), Ταμίας ο κ. Σπύρος Στογιάννης (εκπρόσωπος εργαζομένων Διόδου) και μέλη ο κ. Μανώλης Λόγγος (Περιφέρεια Ν. Αιγαίου), ο κ. Γιάννης Φλεβάρης (εκπρόσωπος Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου) και ο κ. Γιώργος Πατσάης (εκπρόσωπος Περιφερειακής Ένωσης Δήμων).

Πριν την συνεδρίαση παρόντες από το απερχόμενο Δ.Σ. ήταν οι κ.κ. Καλαθενός και Μανδρακός, όπου και ευχαρίστησαν τους εργαζόμενους για την άψογη συνεργασία και ευχήθηκαν καλή και δημιουργική θητεία στο νέο Δ.Σ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου