ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η απάντηση του Ιπποκράτη Κω

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

Ο Ιπ­πο­κρά­της Κω με ανα­κοί­νω­ση του απα­ντά­ει στον Ερμή Αγιά, για το γε­γο­νός ότι δεν έκανε απο­δε­κτό το άι­τη­μα του για ανα­βο­λή του με­τα­ξύ τους αγώνα. Ανα­λυ­τι­κά: ”Η διοί­κη­ση του Α.Σ. Ιπ­πο­κρά­της Κω ενη­με­ρώ­θη­κε για την κα­τά­στα­ση που επι­κρα­τού­σε στην ομάδα του Ερμή Αγιάς 24 ώρες πριν την διε­ξα­γω­γή του αγώνα. Με δε­δο­μέ­νο ότι ένα μέρος της απο­στο­λής μας είχε τα­ξι­δέ­ψει ήδη για την Αθήνα δεν μπο­ρού­σα­με να απο­δε­χθού­με το αί­τη­μα της διοί­κη­σης του Ερμή Αγιάς. Η ομάδα μας αντι­με­τω­πί­ζει από τη στιγ­μή της πα­ρου­σί­ας της στα εθνι­κά πρω­τα­θλή­μα­τα, το ίδιο πρό­βλη­μα με τη με­τα­φο­ρά, μιας και το αε­ρο­δρό­μιο του νη­σιού μας δεν επι­τρέ­πει τις με­τα­κι­νή­σεις με­γά­λων αε­ρο­πλά­νων, με απο­τέ­λε­σμα να με­τα­κι­νεί­ται η απο­στο­λή της ομά­δας μας σε δύο μέρη.

Πα­ρό­λα αυτά, η διοί­κη­ση του συλ­λό­γου είχε τη διά­θε­ση να απο­δε­χθεί το αί­τη­μα, έστω και κα­θυ­στε­ρη­μέ­να και με οι­κο­νο­μι­κό κό­στος, με δε­δο­μέ­νη την από­στα­ση που έπρε­πε να δια­νυ­θεί, όμως απα­ραί­τη­τη προ­ϋ­πό­θε­ση για να λη­φθεί η από­φα­ση, ήταν η ημε­ρο­μη­νία διε­ξα­γω­γής του ανα­βλη­θέ­ντος αγώνα. Με δε­δο­μέ­νη και πάλι την από­στα­ση που πρέ­πει να κα­λύ­πτει η ομάδα μας, δεν είναι δυ­να­τό να διε­ξα­χθεί ανα­βλη­θείς αγώνα Τε­τάρ­τη, πόσω δε μάλ­λον, όταν θα έπρε­πε να δώ­σου­με δύο σερί εκτός έδρας αγώ­νες, οπότε θα έπρε­πε η ομάδα μας να τα­ξι­δεύ­ει από την Τρίτη και να τε­λειώ­σει τα τα­ξί­δια της την Κυ­ρια­κή.

Πα­ράλ­λη­λα, ένας από τους λό­γους που ο ΑΣ ΙΠ­ΠΟ­ΚΡΑ­ΤΗΣ ΚΩ απο­φά­σι­σε να προ­βεί στην συ­γκε­κρι­μέ­νη ανα­κοί­νω­ση είναι και ο τρό­πος συ­μπε­ρι­φο­ράς που βίωσε η ομάδα μας στον αγώνα του Σαβ­βά­του. Ο ΑΣ ΙΠ­ΠΟ­ΚΡΑ­ΤΗΣ ΚΩ έχει απο­δεί­ξει στην πα­ρου­σία του στα εθνι­κά πρω­τα­θλή­μα­τα ότι απο­τε­λεί μία ομάδα που γνω­ρί­ζει πολύ καλά τι ση­μαί­νει φι­λο­ξε­νία και είναι ουκ ολί­γες οι ανα­κοι­νώ­σεις ομά­δες που έχουν ανα­γνω­ρί­σει τον τρόπο φι­λο­ξε­νί­ας μας. Εν αντι­θέ­σει με τα όσα συμ­βαί­νουν στην Κω, η απο­στο­λή της ομά­δας μας άκου­σε άσχη­μα σχό­λια κατά τη διάρ­κεια του αγώνα ακόμα και από τον αντί­πα­λο πάγκο, ενώ το απο­κο­ρύ­φω­μα της κακής φι­λο­ξε­νί­ας που βιώ­σα­με ήταν η απου­σία χαι­ρε­τι­σμού στο τέλος του αγώνα από τον αντί­πα­λο πάγκο.

Ο Α.Σ. Ιπ­πο­κρά­της Κω στή­ρι­ζε και θα στη­ρί­ζει πάντα τις αρχές και τις ιδέες με τις οποί­ες γα­λου­χή­θη­κε εδώ και χρό­νια και δεν είναι άλλες από την σωστή αθλη­τι­κή συ­μπε­ρι­φο­ρά και το ίδιο το μπά­σκετ. Ελ­πί­ζου­με και ευ­χό­μα­στε να μην εμ­φα­νι­στούν στο μέλ­λον ανά­λο­γες συ­μπε­ρι­φο­ρές. Πα­ράλ­λη­λα, θα θέ­λα­με να συγ­χα­ρού­με τον Ερμή Αγιάς για τη νίκη του με βάση και τα προ­βλή­μα­τα που αντι­με­τώ­πι­σε τις προη­γού­με­νες ημέ­ρες”.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.