Σύμφωνα με μαρτυρίες, ακόμη δυο νεαρές κοπέλες, η μια μάλιστα ανήλικη, είχαν πάει στο σπίτι στους Πεύκους παρέα με τους νεαρούς κατηγορούμενους (vid)

Νέες ανατριχιαστικές καταγγελίες για τους δυο κατηγορούμενους για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Η 21χρονη φοιτήτρια που δολοφονήθηκε φαίνεται πως δεν ήταν η μόνη που πέρασε το κατώφλι του σπιτιού όπου οι δυο άντρες ικανοποιούσαν τις σεξουαλικές τους ορέξεις.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ακόμη δυο νεαρές κοπέλες είχαν πάει στο σπίτι στους Πεύκους με την μια μάλιστα να είναι ανήλικη. «Την είχα ρωτήσει, μου είχε εξηγήσει τι είχε γίνει, αναλυτικά, το ένα και το άλλο και από τότε ξεκίνησε να τους ψιλοφοβάται», αναφέρει η μάρτυρας για μια κοπέλα που βρέθηκε με τους δυο κατηγορούμενους, την οποία μάλιστα την χτύπησαν.

Σύμφωνα με την ίδια, από τους δυο άντρες της ασκήθηκε βία ώστε να «αντιγράψουν» όσα έβλεπαν σε αισθησιακή ταινία. Όταν αυτή αρνήθηκε ο 19χρονος φέρεται να την χτύπησε στο χέρι.

 

Πηγή ethnos.gr

Ένα σχόλιο στο Κι άλλα κορίτσια καταγγέλουν πως έζησαν τον εφιάλτη από τους δύο νεαρούς στους Πεύκους

  1. Avatar Ο/Η Νίκος λέει:

    Και εγώ θα κάνω την εξής ερώτηση.επρεπε να σκοτώσουν την κοπέλα για να μιλήσουν τα θύματα; προφανώς αν καταθεταν μήνυση είς βάρος τους τώρα δεν θα είχαμε μια δολοφονημένη κοπέλα. Οπότε “ένοχοι”είναι και αυτοί που κράτησαν το στόμα τους κλειστό

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ