Τοπικές Ειδήσεις

Το νέο ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ιαλυσού

Μετά την εκλογική διαδικασία η οποία πραγματοποιήθηκε στις 2/10/2021 για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΑΛΥΣΟΥ, όπως ορίζει το καταστατικό ,την Τρίτη 5 Οκτωβρίου συνεδρίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με αποκλειστικό θέμα την συγκρότηση σε σώμα.

Ομόφωνα το ΔΣ αποφάσισε :

Πρόεδρος: Αμπελιώτης Αθανάσιος

Αντιπρόεδρος: Σαχίνης Δημήτριος

Γεν. Γραμματέας : Σαχίνης Ιωάννης

Ταμίας: Χατζηβαλσάμης Δημήτρης

Μέλος: Αχτσή Ισμέτ

Με την ευκαιρία το νέο Δ.Σ. θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τον απερχόμενο και επί σειρά ετών πρόεδρο του συλλόγου κ. Σαχίνη Γεώργιο για το έργο του στον συλλογο καθώς και προς όλα τα μέλη που κατα καιρούς συμμετείχαν στο Δ.Σ.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δωδεκανήσου κ. Παναγιώτη Καραγιάννη και τον Γεν. Γραμματέα κ. Ανδρέα Παναγιωτόπουλο για την πολύτιμη βοήθεια κατα την εκλογική διαδικασία και ελπίζουμε σε μια αγαστή συνεργασία.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου