Για το τέλος κράτησε ο Διαγόρας Βατίου τις πλέον ηχηρές μετεγγραφές του. Ο Γιάννης Καμπούρης αναζητούσε εδώ και καιρό ποδοσφαιριστές που θα είχαν την ικανότητα να προσδώσουν ποιότητα και μία νέα δυναμική στη μεσοεπιθετική, καθώς και στη γραμμή κρούσης της ομάδας και από τη στιγμή που η τύχη έφερε στον δρόμο του τους Φανούρη Γκινή και Αλέκο Κακλαμάνο, προφανώς και δεν υπήρχε περίπτωση να πει όχι!
Οι δύο αθλητές συμμετείχαν σε αρκετές από τις τελευταίες προπονήσεις, περισσότερο για να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση, μέρα με τη μέρα άρχισαν να πείθονται για το καλό κλίμα στους κόλπους της ομάδας και για την προοπτική της και εν τέλει είπαν το ναι, προσφέροντας στον Γιάννη Καμπούρη το κάτι παραπάνω που χρειαζόταν.
Υπενθυμίζεται, πως ο «κανονιέρης» Αλέκος Κακλαμάνος, με καριέρα στην Α’ Εθνική και στο Βέλγιο, υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια τον Κλεόβουλο, διάγοντας ουσιαστικά την «ποδοσφαιρική δεύτερη νιότη του», ενώ πλούσιο βιογραφικό διαθέτει και ο Φανούρης Γκινής.
Οι δύο νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν στην αρχική ενδεκάδα του σαββατιάτικου αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, με αντίπαλο τον Φοίβο στο γήπεδο της Κρεμαστής.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ