Αθλητικά

Μπίτς Βόλεϊ: Προπονητικό camp στην παραλία Τσαμπίκας

Από τις 18 έως τις 24 Οκτωβρίου 2020, θα διεξαχθεί προπονητικό Camp Beach Volley με αλλοδαπούς αθλητές πετοσφαίρισης, χωρίς φιλάθλους-θεατές, στον ευρύτερο χώρο της παραλίας Τσαμπίκας της Δημοτικής Ενότητας Αρχαγγέλου. Τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ρόδου και ειδικότερα του Τμήματος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, με διοργανώτρια την γερμανική εταιρεία Beach Me σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία αθλητικών διοργανώσεων Volleylink Sport Agency, τηρουμένων απαρεγκλίτως των θεσπισμένων σχετικών υγειονομικών πρωτοκόλλων, περί του COVID -19, ως δράση που ευελπιστεί να αποτελέσει, μεταξύ άλλων, μια περαιτέρω προσπάθεια ενθάρρυνσης και εμπέδωσης του αθλητικού τουρισμού στο νησί μας.
Η αθλητική αυτή δραστηριότητα (προπονητικό camp), σύμφωνα με την διοργανώτρια εταιρεία, πραγματοποιείται επίσης σε Πορτογαλία, Ιταλία και Γερμανία, ενώ αναμένεται να επαναληφθεί και πάλι στο νησί της Ρόδου, την περίοδο Μαΐου και Οκτωβρίου 2021.
Η εν’ λόγω, διοργάνωση πραγματοποιείται με την σημαντική υποστήριξη της καθ’ ύλην αρμόδιας αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Επικοινωνίας, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων, της αντιδημαρχίας Τουρισμού, της αντιδημαρχίας των Δ.Ε. Αρχαγγέλου, Ιαλυσού, Καλλιθέας, της Δημοτικής Κοινότητας Αρχαγγέλου, της Κτηματικής Υπηρεσίας Δωδεκανήσων Α΄, που ευγενικά παραχώρησε προς χρήση τον συγκεκριμένο χώρο (σχετική απόφαση αρ. πρωτ. 88943/13-10-2020 ΑΔΑ: 6ΝΚΦΗ-Ι1Ξ), ενώ, με το υπ’ αριθμ, 3110/02-10-2020 έγγραφο, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αναγνωρίζει την προαναφερόμενη αθλητική δράση, ενημερώνοντας, επιπροσθέτως, και την Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης Δωδεκανήσου, ώστε όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να είναι ενήμεροι γι’ αυτήν την σημαντική αθλητική-τουριστική δραστηριότητα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου