Αθλητικά

Κύπελλο Δωδεκανήσου: Παρασκευή και σαββατοκύριακο τα παιχνίδια της 1ης φάσης

ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Ορίστηκε από την ΕΠΣΔ η πλειοψηφία των αναμετρήσεων της 1ης φάσης του Κυπέλλου Δωδεκανήσου για τον όμιλο Ρόδου.
Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν την Παρασκευή και μέσα στο σαββατοκύριακο.
Η πρώτη σέντρα της διοργάνωσης θα γίνει την Παρασκευή, με τους Νέους του ΓΑΣ Ιάλυσος να υποδέχονται τον Πολυβώτη.
Το Σάββατο, ο Δωριέας θα υποδεχθεί τον Εθνικό Αρχίπολης, ενώ την Κυριακή θα γίνουν οι αναμετρήσεις των Πανθήρων με τον Α.Σ. Τήλος, του Α.Σ. Χάλκης με τον Πολύστρατο Λαέρμων, της Α.Ε. Κύπρος με τον Ευαγόρα, του Νηρέα με τον Ορφέα και των Νέων του Α.Σ. Ρόδος με τον Απόλλωνα Απολλώνων.
Να σημειώσουμε ότι τα παιχνίδια της 1ης φάσης θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, με τους Νέους του Διαγόρα θα υποδέχονται τους Ιππότες.
Αναλυτικά:
Κύπελλο Δωδεκανήσου
Όμιλος Ρόδου
1η φάση
Παρασκευή

• Ε.Α.Κ. 1:30μ.μ.
Νέοι ΓΑΣ Ιάλυσος- Πολυβώτης Νισύρου
Παρ. αγώνα: Άγας
Σάββατο
• Ε.Α.Κ. 3:45μ.μ.
Δωριέας- Εθνικός Αρχίπολης
Παρ. αγώνα: Ζωάννου
Κυριακή
• Ε.Α.Κ. 12:00
Πάνθηρες- Α.Σ. Τήλος
Παρ. αγώνα: Ζωάννου
• Γ. Χάλκης 3:45μ.μ.
Α.Σ. Χάλκης- Πολύστρατος Λαέρμων
Παρ. αγώνα: Στεργενάκης
• Άγιοι Απόστρολοι 3:45μ.μ.
Α.Ε. Κύπρος- Ευαγόρας
Παρ. αγώνα: Αδαμάκης
• Κρεμαστή 3:45μ.μ.
Νηρέας- Ορφέας
Παρ. αγώνα: Μικρόπουλος
• Ε.Α.Κ. 4:30μ.μ.
Νέοι Α.Σ. Ρόδος- Απόλλωνας Απολλώνων
Παρ. αγώνα: Ζωάννου

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.