Ρεπορτάζ

Ο κ. Αντώνης Κολιάδης γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

ΠΑΣΟΚ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ

Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσου, εξελέγη χθες, ο γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής Ρόδου κ. Αντώνης Κολιάδης, ολοκληρώνοντας έτσι τον κύκλο των εσωκομματικών εκλογών στην περιοχή μας.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ν. Δωδεκανήσου, αποτελείται από τους γραμματείς και αναπληρωτές γραμματείς των Σ.Ε. Ρόδου, Χάλκης, Σύμης, Καρπάθου, Κάσου, Καστελορίζου, με επικεφαλής από χθες, τον κ. Αντώνη Κολιάδη.
Επειτα από την εκλογή και του γραμματέα της Ν.Ε. του κόμμα τοπικά, ανοίγει το βήμα του και ξεκινά την οργάνωση και την δουλειά σε όλα τα μέτωπα.
Το βράδυ της Τετάρτης, συνεδρίασαν από κοινού τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Ρόδου του ΠΑΣΟΚ, με τα μέλη της ΝΕΚΑΠ (Νομαρχιακή Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης) και της ΝΕΟΕ (Νομαρχιακή Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου).
Κατά την συνεδρίαση έγινε επιμερισμός αρμοδιοτήτων των μελών της Συντονιστικής Επιτροπής ανά τομέα κι έγινε συζήτηση για τις επικείμενες εκλογές στο ΤΕΕ και το Οικονομικό Επιμελητήριο.
Όπως δήλωσε στην «δ», ο κ. Αντώνης Κολιάδης, ετοιμάζεται το πλάνο δράσεων της Συντονιστικής και της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ μέχρι το τέλος του έτους, στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας που καταβάλλει το κόμμα πανελλαδικά, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας και την ανασύνταξη του χώρου.
Όπως είπε ο κ. Α. Κολιάδης, το ΠΑΣΟΚ κάνει ένα νέο ξεκίνημα και ο ίδιος θέλει να συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση μαζί με τους συνεργάτες του, ξεκινώντας από το χτίσιμο της οργάνωσης από την αρχή, έχοντας ως υπόβαθρο, τα καλά του παρελθόντος και την αισιοδοξία που πηγάζει από τους νέους ανθρώπους για το μέλλον.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου