Αθλητικά

Παρασκευή η συνεδρίαση για την αναδιάρθρωση

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣΔ, το απόγευμα της Παρασκευής στα γραφεία της θα διεξαχθεί συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, με έξι θέματα προς συζήτηση στην ημερήσια διάταξη.
Ωστόσο, δύο είναι τα θέματα με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Το πρώτο αφορά στην αναδιάρθρωση του Δ.Σ., που αποφάσισε ο πρόεδρος Παναγιώτης Διακοφώτης, στην οποία αναμένονται αρκετές αλλαγές, έτσι ώστε να συνεχιστεί η εύρυθμη λειτουργία της Ένωσης, ενώ το δεύτερο αφορά στην απόφαση για την διεξαγωγή έκτακτης γενικής συνέλευσης, προκειμένου το καταστατικό της ΕΠΣΔ να εναρμονιστεί σύμφωνα με τις κατευθύνσεις της ΕΠΟ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης είναι η ακόλουθη:
«Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου κ. Διακοφώτης Παναγιώτης, έχοντας υπόψη το άρθρο 33 του Καταστατικού της Ένωσης και τις παραγράφους 1 και 3, του άρθρου 36 της παραγράφου 1 του εδαφίου β΄, καλεί σε τακτική συνεδρίαση τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου την Παρασκευή 16/08/2015 και ώρα 18:00 στα γραφεία της Ένωσης με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη :
1) Αναδιάρθρωση διοικητικού συμβουλίου.
2) Επιτροπή Πρωταθλήματος
3) Τεχνική Επιτροπή
4) Επιτροπή Καλλιέργειας και Ανάπτυξης του αθλήματος
5) Απόφαση για διεξαγωγή έκτακτης γενικής συνέλευσης για εναρμόνιση του Καταστατικού
6) Αλληγογραφία –διάφορα»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου