Αθλητικά

Να γίνουν θεσμός!

Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν στη Κάλυμνο αγώνες στίβου για τις αναπτυξιακές ηλικίες (Παμπαίδων/Παγκορασίδων Β’), στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου που έχει υιοθετηθεί από τη Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

Πάνω από εκατόν εξήντα (160)αθλητές και αθλήτριες από δωδεκανησιακά σωματεία, από τα νησιά Πάτμο, Κάλυμνο, Κω, Σύμη κ Ρόδο θα βρεθούν στο νησί της Καλύμνου και θα ζήσουν τη χαρά της συμμετοχής σε αγώνες, ύστερα από αρκετούς μήνες.

Ο Δήμος Καλυμνίων (ο Οργανισμός Αθλητισμού του Δήμου) θα μεριμνήσει για τη διαμονή και διατροφή και η  Περιφέρεια Ν. Αιγαίου (η οποία υλοποιεί το πρόγραμμα σε συνεργασία με  τους Δήμους των νησιών) για τη μετακίνηση και προβολή της εκδήλωσης (έντυπο υλικό-αφίσες κλπ).

Οι αθλητικές αποστολές θα φθάσουν το Σάββατο μεσημέρι (17/10) με το πλοίο και οι αγώνες θα αρχίσουν στις 16:30μ.μ. Η επιστροφή των αθλητικών αποστολών θα γίνει τη Κυριακή το μεσημέρι από την Κάλυμνο πάλι με το πλοίο.

Στους αγώνες  θα παραστεί και θα τιμήσει ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλης Σεβαστής , πρωταθλητής Ελλάδας , Βαλκανιονίκης , παλιός αθλητής της Καλύμνου , εκπροσωπώντας την Ομοσπονδία του ΣΕΓΑΣ .

Με αφορμή τους αγώνες αυτούς η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου ανακοινώνει ότι σε συνεργασία με την Κεντρική Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ και ειδικά με τον ΓΓ Βασίλη Σεβαστή και σε συνεννόηση με τον Α.Σ. ΚΑΖΩΝΗΣ Καλύμνου και με την οικογένεια του αείμνηστου Θεόφιλου Κλωνάρη, ιδρυτή και επί  χρόνια προέδρου του Α. Σ. ΚΑΖΩΝΗΣ Καλύμνου και αντιπροέδρου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, εργάζεται για την καθιέρωση της περιοδικής διεξαγωγής στην Κάλυμνο, αγώνων στίβου υψηλού κύρους, αφιερωμένων στην μνήμη του Θεόφιλου Κλωνάρη, με στόχο την παραδειγματική αναγνώριση της προσφοράς του στον κλασικό αθλητισμό της πατρίδας μας και την στήριξη της ανάπτυξής του στα νησιά μας και ειδικότερα στην Κάλυμνο που τόσο αγαπούσε και με πάθος υπηρέτησε. Στην προσπάθεια αυτή υπολογίζει με βεβαιότητα στην ενεργό συνεργασία και στην ηθική και υλική υποστήριξη τόσο του Δήμου Καλυμνίων όσο και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αλλά και κάθε άλλου θεσμού ή προσώπου που συμφωνεί με το στόχο της.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου