Τοπικές Ειδήσεις

Και το όνομα αυτού: Rhodes Bay Hotel

Σε Rhodes Bay Hotel, μετονομάζεται το εμβληματικό Amathus της Ρόδου, το οποίο απέκτησε η μεγάλη οικογενειακή πολυεθνική εταιρία London + Regional (L+ R Hotels), από τον όμιλο Λανίτη, το 2017.

Μετά την σημαντική ανακαίνιση που ξεκίνησε πέρυσι και θα ολοκληρωθεί τον εφετινό Χειμώνα, η μετονομασία, σηματοδοτεί τη νέα εποχή για το ξενοδοχείο. Παράλληλα, η μητρική εταιρία δρομολογεί και ένα καινοτόμο πρόγραμμα ανταλλαγής νέων και ελπιδοφόρων στελεχών, μεταξύ των ξενοδοχείων του ομίλου, στην Ευρώπη, στο οποίο συμμετέχει και το ελληνικό ξενοδοχείο.

Πιο αναλυτικά, η London + Regional (L+ R Hotels) είναι μια οικογενειακή, διεθνούς κλίμακας εταιρεία επενδύσεων και διαχείρισης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων με αφοσίωση στην παροχή φιλοξενίας υψηλού επιπέδου και ισχυρά κίνητρα για τη δημιουργία μακροπρόθεσμης βιώσιμης αξίας.

Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει περίπου 17.000 δωμάτια σε 90 ξενοδοχεία, καταλύματα επιλεγμένων υπηρεσιών, περίτεχνα 5αστερα ξενοδοχεία και εκπληκτικά θέρετρα τα οποία βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην ηπειρωτική Ευρώπη, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και τη Καραϊβική, σε προορισμούς με μεγάλη ζήτηση όπως η Βαρκελώνη, το Λονδίνο, το Los Angeles, το Monte Carlo, τα νησιά Turks & Caicos, η Βενετία.

Στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, οι επενδυτικές δραστηριότητες ξεκίνησαν το 2017 με την εξαγορά του ξενοδοχείου Amathus Beach Hotel & Elite Suites στη Ρόδο, το οποίο, με την πρώτη φάση της ανακαίνισης που υλοποιήθηκε τον προηγούμενο χειμώνα, και την δεύτερη φάση που έχει προγραμματισθεί για το φετινό χειμώνα, επανατοποθετεί την παρουσία του στην τουριστική αγορά με την προσφορά υποδομών και υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης και ανανέωσης του ξενοδοχείου, μετονομάζεται σε «Rhodes Bay Hotel». Το όνομα αυτό, εμπνευσμένο από την τοποθεσία που είναι κτισμένο σ’ ένα πανέμορφο Κόλπο της Ρόδου με ειδυλλιακό περιβάλλον και καταπληκτική θέα από τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα, θα είναι ενεργό από τον Ιανουάριο 2020.

Επίσης, πριν λίγους μήνες η εταιρεία εξαγόρασε το ιστορικό ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ», που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας , και παράλληλα, με την κατασκευή μεγάλης πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας και κατοικιών στη Μύκονο επιβεβαιώνεται το έντονο ενδιαφέρον για περαιτέρω επενδύσεις στην Ελλάδα και την εξέλιξη μας σε υπολογίσιμη δύναμη στον ελληνικό τουρισμό .

Στο πλαίσιο ενιαίας στρατηγικής ανάπτυξης και σταδιοδρομίας, η L + R Hotels ξεκινάει από τον προσεχή Οκτώβριο το πρόγραμμα Fast Track Management. Το νέο αυτό πρόγραμμα Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, το οποίο αποτελεί σημαντικό σταθμό για την εταιρεία, επενδύοντας στην ανάπτυξη και εξέλιξη σταδιοδρομίας, θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή και εκπόνηση ατομικών προγραμμάτων, των ιδιόκτητων ξενοδοχείων, καθώς και των ξενοδοχείων που διαχειρίζεται.

Έχοντας στην κατοχή της ξενοδοχειακές μονάδες και ακίνητα διεθνούς κύρους η L+R δίνει την ευκαιρία σε άτομα με φιλοδοξίες να προοδεύσουν και να πετύχουν σε υψηλόβαθμες θέσεις στη βιομηχανία του Τουρισμού. Το Fast Track πρόγραμμα θα «τρέξει» παράλληλα και με άλλα προγράμματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη καριέρας, όπως το “Next General Managers” το οποίο θα ξεκινήσει μέσα στους επόμενους 12 μήνες και το Operational Management Internships (Πρακτική Άσκηση Management Διαχείρισης Έργων )

Περισσότερα στο money-tourism.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου