Αθλητικά

Διαδρομές σε ορεινά μονοπάτια

Η Τοπική Επιτροπή Δωδεκανήσου διοργανώνει αυτό το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στην Κω το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας, Cross Country σε σιρκουί (XCC).
Τοποθεσία Εκκίνησης/Τερματισμού: Κως
Περιοχή: Παναγία Τσουκαλαριά
Ώρα έναρξης: 9:00
Οι κατηγορίες είναι: ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ, ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ και ΑΝΔΡΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 17 ΕΤΩΝ
Οι ομάδες που συμμετέχουν: ΡΟΔΗΛΙΟΣ Π.Ο ΡΟΔΟΥ, Α.Σ.Ρ ΕΛΑΦΟΣ, Α.Ο ΑΝΤΑΙΟΣ, Κ.Α.Ο. ΦΙΛΙΝΟΣ, Π.Ο ΚΩ.

Το πρόγραμμα:

09:00 – 10:40 Επίσημη Προπόνηση
11:00 Μίνι μικρά
11:20 Μίνι μεγάλα
12:15 Άνδρες άνω των 17 ετών
13:30 Απονομές

Η διαδρομή περιλαμβάνει δασικούς δρόμους, μονοπάτια και 5% ασφάλτινα κομμάτια. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ/ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: Η Γραμματεία των αγώνων θα λειτουργεί από τις 09.00 στην περιοχή εκκίνησης/τερματισμού, και θα είναι ανοικτή για την παραλαβή των αγωνιστικών αριθμών και την υπογραφή στα φύλλα αγώνα. Τεχνικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 στον χώρο της Γραμματείας. Η παρουσία των αρχηγών των ομάδων είναι υποχρεωτική. Οι εκπρόσωποι των ομάδων, που θα συμμετέχουν στο Τεχνικό Συνέδριο θα πρέπει να είναι αυστηρά και μόνον αυτοί, που θα αναφέρονται στην δήλωση συμμετοχής του κάθε σωματείου.
Ζώνη Τεχνικής Βοήθειας – Τροφοδοσίας: Θα υπάρχει μια ζώνη, όπως αυτή φαίνεται στον επισυναπτώμενο χάρτη.
Ιατρική κάλυψη από Ιατρικό προσωπικό και ασθενοφόρο όχημα.
ΑΠΟΝΟΜΕΣ: Στον χώρο εκκίνησης/τερματισμού στις 15:45. Οι ποδηλάτες θα προσέλθουν στο podium με την αγωνιστική τους ενδυμασία και χωρίς ποδήλατα.
ΠΟΙΝΕΣ: Στον αγώνα θα εφαρμοστούν οι ποινές που αναφέρονται στους κανονισμούς της ΕΟΠ και όπου δεν προβλέπεται, της UCI.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου