Η αγωνιστική περίοδος 2017-2018 βρίσκεται προ των πυλών, γι’ αυτό και η Επιτροπή του γηπέδου των Αγίων Αποστόλων, προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες εργασίες, προκειμένου το γήπεδο να είναι πανέτοιμο για χρήση από τις ομάδες του νησιού μας.
Οι εργασίες αφορούσαν την συντήρηση του συνδετικού χλοοτάπητα, του περιβάλλοντα χώρου, των προβολέων, όπως και τον καλλωπισμό των αποδυτηρίων, των κοινόχρηστων χώρων και της εξέδρας.
Οι εργασίες ολοκληρώθηκε την Τετάρτη, με την Επιτροπή του γηπέδου να εκδίδει την ακόλουθη ανακοίνωση, ευχαριστώντας τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ Στέφανο Κυριαζή και τον πρόεδρο ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη, για την μεγάλη βοήθειά τους:
«Σήμερα (σ.σ. Τετάρτη) ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για φέτος στο γήπεδο Αγίων αποστόλων.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την Επιτροπή του γηπέδου σε όλο το επιτελείο του ΔΟΠΑΡ και ιδιαίτερα στον πρόεδρο του Στέφανο Κυριαζή που από την πρώτη στιγμή, σε ό,τι και αν χρειαστήκαμε ήταν δίπλα μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον πρόεδρο της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη που με δική του πρωτοβουλία έγιναν οι εργασίες συντήρησης του συνδετικού χλοοτάπητα.
Ευχόμαστε σε όλα τα σωματεία καλή σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.
Επίσης ενημερώνουμε τα σωματεία που έχουν για χρήση το γήπεδο των Αγίων Αποστόλων ότι από την ερχόμενη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου ξεκινά επίσημα το πρόγραμμα προπονήσεων».

Φωτορεπορτάζ:

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ