Ειδήσεις

Ένα ψηφοδέλτιο γεμάτο… Λεβέντες – Τι απαντά η Ένωση Κεντρώων

Τα ψηφοδέλτια της Ένωσης Κεντρώων εντυπωσιάζουν! Κι αυτό γιατί “έπηξαν” στους… Λεβέντες.

Έξι συνονόματοι του Βασίλη Λεβέντη συμπληρώνουν τα ψηφοδέλτια του κόμματός του, αν και δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για συγγενείς του.Πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ άλλων πρόκειται για τη σύζυγό του, την αδελφή του, τον αδελφό του…

Επικεφαλής στη λίστα της Καβάλας είναι η σύζυγός του Αναστασία Μεντεσίδου, στη μονοεδρική των Γρεβενών βρίσκεται η αδελφή του Ελένη Λεβέντη και στα Δωδεκάνησα η ανιψιά του Παρασκευή Λεβέντη.

Υποψήφιος είναι και ο ανιψιός του, Ιωάννης Λεβέντης, ενώ στη λίστα της Β’ Αθήνας όπως και στην Α’ Αθήνας η αδελφή της συζύγου του Δέσποινα Μεντεσίδου.

Τέλος, τη δεύτερη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας έχει ο αδελφός του Κωνσταντίνος Λεβέντης!

Σε ανακοίνωση της η Διαδικτυακή Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων απαντάει για τους συγγενείς του Βασίλη Λεβέντη που περιλαμβάνονται στα ψηφοδέλτια τονίζοντας ότι “Θα διαπιστώσετε πως δεν έχουν παρά ελάχιστες ως και μηδαμινές πιθανότητες εκλογής σε κάποιο αξίωμα.
Τα ίδια αυτά άτομα, επί 20+ έτη, έχουν στηρίξει, ηθικά και όχι μόνο τον κ. Βασίλη Λεβέντη και συμπεριλαμβάνονται σε ψηφοδέλτια της ‘Ενωσης Κεντρώων”.

Αναλυτικά η απάντηση έχει ως εξής:

“Αν και πάγια τακτική μας είναι να μην σχολιάζουμε αναρτήσεις ειδικού περιεχομένου (γνωστές και ως τρολιές), θεωρήσαμε σκόπιμο να προβούμε σε διευκρινήσεις σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε συγκεκριμμένα ονόματα υποψηφίων στα ψηφοδέλτια της ‘Ενωσης Κεντρώων :

Συνωνυμίες :
Λεβέντη, Ρεπούση, Λαφαζάνη, Αβραμόπουλος, Καρράς, Βαρβιτσιώτη.
Ουδεμία σχέση έχουν με τους συνώνυμους τους πολιτικούς και λοιπούς επώνυμους της χώρας μας.

Ονόματα με μη-Ελληνικές ρίζες :
Στην ‘Ενωση Κεντρώων δεν ήταν ποτέ κριτήριο το όνομα του υποψηφίου για συμμετοχή σε ψηφοδέλτιο αλλά η αποδοχή του καταστατικού και των αρχών της ‘Ενωσης Κεντρώων και μέσα στα πλαίσια που ορίζουν οι Νόμοι και το Σύνταγμα του κράτους :
– Να είναι ‘Ελληνας πολίτης, να είναι 25 ετών, να έχει τα δικαιώματα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι και να μην έχει κωλύμματα εκλογιμότητας.

Συγγένειες :
Σας προσκαλούμε να μελετήσετε τις εκλογικές περιφέρειες που υπάρχει η πιθανότητα να εκλέξει κάποιον βουλευτή η Ε.Κ και να αντιπαραβάλλετε τα στοιχεία αυτά με τις περιφέρειες όπου έχουν τοποθετηθεί κάποια άτομα του συγγενικού περιβάλλοντος του κ. Λεβέντη.
Θα διαπιστώσετε πως δεν έχουν παρά ελάχιστες ως και μηδαμινές πιθανότητες εκλογής σε κάποιο αξίωμα.
Τα ίδια αυτά άτομα, επί 20+ έτη, έχουν στηρίξει, ηθικά και όχι μόνο τον κ. Βασίλη Λεβέντη και συμπεριλαμβάνονται σε ψηφοδέλτια της ‘Ενωσης Κεντρώων.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον και την πίστη πως η ‘Ενωση Κεντρώων μπορεί να συγκεντρώσει ποσοστό ικανό να εκλέξει βουλευτές σε κάθε περιφέρεια της Επικράτειας.

Ακόμη και σε περίπτωση που η Ε.Κ εξέλεγε έναν τόσο μεγάλο αριθμό βουλευτών, ισχύει ούτως ή άλλως η προϋπόθεση που έχει τεθεί προς όλους τους υποψηφίους της ‘Ενωσης Κεντρώων για παραμονή στο βουλευτικό αξίωμα μόνο για 6 μήνες :
– Με το πέρας του 6μήνου, ο βουλευτής παραιτείται και τη θέση του αναλαμβάνει ο επόμενος της λίστας.
‘Ολοι οι υποψήφιοι της Ε.Κ έχουν ήδη υπογράψει τα σχετικά έγγραφα παραίτησης προς τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.

Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία!
EΚnet – Διαδικτυακή Ομάδα

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου