Το Ωδείο του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ) πληροφορεί το φιλόμουσο κοινό για την έναρξη των εγγραφών της νέας σχολικής χρονιάς 2015-16.
Το ωδείο προσφέρει υποδειγματική μουσική διαπαιδαγώγηση και επιμόρφωση των σπουδαστών μέσω κρατικών αναγνωρισμένων τίτλων σπουδών .
Στο Ωδείο διδάσκουν έμπειροι και καταξιωμένοι στο μουσικό χώρο καθηγητές.
Για το σχολικό έτος 2015-16 θα λειτουργήσουν τα κάτωθι τμήματα:
– Τμήμα πιάνου
– Τμήμα κλασικής κιθάρας
– Τμήμα φλάουτου
-Τμήμα λύρας –λαούτου
– Τμήμα φλογέρας
Τα μαθήματα στα μουσικά όργανα είναι αυστηρά ατομικά.

– Ακόμη, λειτουργούν τα τμήματα μουσικής προπαιδείας (Μουσικοκινητική Αγωγή – Σύστημα Carl Orff), για παιδιά ηλικίας 4-7 ετών.

Διδάσκονται και θεωρητικά μαθήματα μουσικής σε ολιγομελή τμήματα:
– Θεωρία
– Αρμονία
– Ιστορία της μουσικής-μορφολογία
– Χορωδία

ΑΝΩΤΕΡΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ
– Ειδικό Αρμονίας
– Αντίστιξη
– Φούγκα
ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ABRSM (The Associated Board of the Royal Schools of music ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ (GRADES 1-8) ΤΟΥ ABRSM ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΟΥ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗ 6Η ΒΑΘΜΙΔΑ ΚΑΙ ΑΝΩ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ UCAS KAI A LEVELS ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΜΕΤΡΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ) ΕΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΠΟΥΔΕΣ !!!

Λειτουργούν αποκεντρωμένα τμήματα στη Δυτική και Ανατολική πλευρά του νησιού μας .
Χαμηλές τιμές διδάκτρων για όλους !
Τα μαθήματα αρχίζουν κανονικά στις 14 Σεπτεμβρίου 2015 οι εγγραφές από αρχές Σεπτεμβρίου, κατά τις ώρες λειτουργίας του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Διαγοριδών 3 (8.00 -15.00). Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2241026385, 2241027427 εσωτερικό 4,κα Σουλούνη Μιχαλίτσα

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ