Η έγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ στην περιοχή της Λειβάδας, είναι ένα από τα μεγάλα στοιχήματα που θέλει να κερδίσει η διοίκηση του Αρχάγγελος Α.Σ.Κ.
Ο αντιδήμαρχος Ρόδου Γιώργος Πατσάης, το τοπικό συμβούλιο υπό τον Νίκο Διμέλη και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ, Αλέξανδρος Κολιάδης, ανταποκρίθηκαν από την πρώτη στιγμή στο αίτημα του σωματείου να μεριμνήσουν για την επαναφορά του χώρου σε κατάσταση πλήρους λειτουργικότητας και άναψαν το πράσινο φως για πρώτες παρεμβάσεις.
Οι ηλεκτρολόγοι της κοινότητας εργάστηκαν με μεράκι και συνέπεια προχθές το πρωί προκειμένου να καταφέρουν να αντικαταστήσουν τον διαλυμένο ηλεκτρολογικό πίνακα της εγκατάστασης και θα συνεχίσουν για τα υπόλοιπα άκρως απαραίτητα, άλλος ένας από τους εργαζόμενους διέκοψε την άδειά του προκειμένου να ξεκινήσει η επιδιόρθωση των τσιμεντένιων εξεδρών, ενώ σύντομα θα ανακατασκευαστεί ο τάπητας του γηπέδου και θα τοποθετηθούν καινούργιες μπασκέτες.
Για την ανακαίνιση των αποδυτηρίων θα εργαστούν εθελοντικά τα μέλη της διοίκησης του Α.Σ.Κ. , ελπίζοντας σε συνέχεια της στήριξης των προσπαθειών τους από την τοπική αυτοδιοίκηση.
Οι εργασίες που απαιτούνται προκειμένου να καταστεί το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ της Λειβάδας κατάλληλο για προπονήσεις και αγώνες δεν είναι λίγες, καθώς η εγκατάλειψη του χώρου για αρκετά χρόνια άνοιξε πληγές, οι οποίες είναι εμφανέστατες και στο παρακείμενο γηπεδάκι ποδοσφαίρου 5Χ5.
Το σημαντικό είναι πως έγινε η αρχή, ώστε ο σύλλογος του Αρχαγγέλου και η νεολαία της ευρύτερης περιοχής, να αποκτήσουν στις αρχές του φθινοπώρου μία νέα αθλητική κυψέλη, η οποία θα κρατήσει ζωντανό το μπάσκετ μέχρι να γίνει πραγματικότητα το μεγάλο όνειρο. Αυτό της ανέγερσης νέου κλειστού γυμναστηρίου στη Λειβάδα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ