Έναν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού, διατήρησε στις τάξεις της η ομάδα των Ιπποτών.
Ο λόγος για τον Αλιάι Ντούτσε, που παρότι αρχικά αναμενόταν να αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο της Παλιάς Πόλης, τελικά τα δεδομένα άλλαξαν και έτσι ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα ενισχύσει τους Ιππότες και στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.
Ο σύλλογος γνωστοποίησε την επέκταση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή, με την ακόλουθη επίσημη ανακοίνωση:
« Το Δ.Σ. των Ιπποτών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Αλιάι Ντούτσε.
Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας, υγεία και καλή αγωνιστική περίοδο».
Η «δσπορ» επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή, που με τις ακόλουθες δηλώσεις, εξήγησε τους λόγους που συμφώνησε στην επέκταση του συμβολαίου του:
«Αποφάσισα να ανανεώσω την συνεργασία μου με τους Ιππότες, καθώς οι άνθρωποί του μου στάθηκαν σε δύσκολες καταστάσεις που μου παρουσιάστηκαν.
Νιώθω την ομάδα σαν το σπίτι μου και συναισθηματική λόγοι με κράτησαν στους Ιππότες, έτσι ώστε να βοηθήσω τον σύλλογο στην νέα προσπάθεια που ξεκινάει.
Σίγουρα είμαι πικραμένος από την περασμένη σεζόν που η ομάδα υποβιβάστηκε και δεν μπόρεσα να την βοηθήσω λόγω του τραυματισμού μου, όμως στη νέα σεζόν θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας».
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι Ντούτσε βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί την περασμένη σεζόν και αναμένεται να είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ