Τοπικές Ειδήσεις

Μιχάλης Λουλούς: Κάνετε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση

Η Ελλάδα και κυρίως αυτός ο τόπος που λέγεται Νότιο Αιγαίο   έχει πάψει προ πολλού να είναι στο περιθώριο .Η Χώρα επί των ημερών της παρούσας ηγεσίας τόσο σε κεντρικό τόσο σε τοπικό επίπεδο , μετατρέπονται  σιγά – σιγά  σε ένα ευρωπαϊκό και σύγχρονο κράτος . Έχει εκσυγχρονιστεί και εκμοντερνιστεί, με στόχο και μοναδικό γνώμονα το λαϊκό συμφέρον. Πιο απλά, βελτιώνεται η καθημερινότητα του πολίτη. Κάτι που έχει επιτευχθεί σε ικανοποιητικό βαθμό και πάνω σε αυτό  συνεχίζουν  να εργάζονται κυβέρνηση και αυτοδιοίκηση  με όλες τους τις δυνάμεις. Είναι γνωστό  ότι κάποιοι είστε εκτός πραγματικότητας, άρα δεν μπορείτε να το κατανοήσετε. Γι’α τον λόγο αυτόν , δικαιολογήστε εν μέρει να μη γνωρίζετε τα προβλήματα και ακόμα περισσότερο το έργο που παράγεται.

Καλό θα ήταν λοιπόν κάποιοι να άνοιξε τα μάτια σας και  να δείτε την  πραγματικότητα και μην ασχολείστε με τον λαϊκισμό, γιατί ο Ελληνικός λαός  διαχρονικά έμαθε να τιμωρεί όλους αυτούς που με την ψεύτικη προπαγάνδα τους ήθελαν να του  επιβληθούν .

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου