Έντονη ανησυχία προκαλεί στους φίλους του μπάσκετ και του Κολοσσού η παρατεταμένη απραξία της ομάδας, η οποία ουσιαστικά δεν έχει ξεκινήσει τον άμεσο προγραμματισμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις των περισσότερων μελών του διοικητικού συμβουλίου και ένα πρόβλημα υγείας του προέδρου Μιχάλη Κόκκινου, εύλογα έχουν… «παγώσει» τις εξελίξεις στο «θαλασσί» στρατόπεδο. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά οι ιθύνοντες του Κολοσσού θα επιδιώξουν να βρεθούν την προσεχή Τετάρτη, έτσι ώστε να τεθούν και επίσημα επί τάπητος όλα τα σημαντικά θέματα που απασχολούν την ομάδα.
Το θέμα του προπονητή δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, αν και ο Μιχάλης Κουταλιανός χαίρει της εκτίμησης όλων μέσα στο διοικητικό συμβούλιο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη δεν έχει συζητήσει με τα μέλη του Δ.Σ. και ουσιαστικά ψάχνει στα «τυφλά» για την ενίσχυση της ομάδας. Κι αυτό γιατί πρώτα θα πρέπει να καθοριστεί το μπάτζετ της νέας χρονιάς και ανάλογα να κινηθεί στην αγορά. Από κει και πέρα υπάρχουν πολλά θέματα της ημερήσιας διάταξης τα οποία χρειάζονται άμεσα λύσεις. Τα οικονομικά θέματα, οι χορηγίες, τα τηλεοπτικά δικαιώματα και φυσικά οι αθλητές είναι αυτά που «καίνε» και που χρειάζονται άμεσες λύσεις για να μπορέσει να προχωρήσει η ομάδα. Την ίδια ώρα που οι περισσότερες ομάδες έχουν ξεκινήσει τα πλάνα τους, στον Κολοσσό ΒΑΠ επικρατεί στασιμότητα, αλλά υπάρχει η αισιοδοξία ότι μετά την Τετάρτη όλα θα μπουν στη σωστή σειρά και θα ξεκινήσει η ομαλή λειτουργία της ομάδας για τη νέα χρονιά.
Ένα άλλο θέμα που επιζητά λύση είναι και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας, αφού δεν είναι σίγουρο ότι ο Στάθης Νεραντζάκης θα παραμείνει στον Κολοσσό ΒΑΠ, ενώ βέβαια θα τεθούν επί τάπητος και όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες των τελευταίων ετών. Οι άνθρωποι του Κολοσσού είναι ιδιαίτερα έμπειροι για να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις και βέβαια η Τετάρτη αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον απ’ όλους.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ