Αθλητικά

Super League 2- Football League: Οριστικό φινάλε

Ουδεμία πιθανότητα υπάρχει να επιστρέψουν στα γήπεδα οι ομάδες της δεύτερης και τρίτης επαγγελματικής κατηγορίας.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, τόσο η Super League 2, όσο και η Football League θα διακοπούν οριστικά και οι βαθμολογίες θα επικυρωθούν ως έχουν.
Πρόκειται για μία ειλημμένη απόφαση των 26 ομάδων, ανεξάρτητα από τις όποιες κινήσεις γίνονται σε θεωρητικό επίπεδο. Προ ημερών, ο ΠΣΑΠ κοινοποίησε το ειδικό πρωτόκολλο υγιεινής και ασφάλειας για την έναρξη των προπονήσεων στις επαγγελματικές κατηγορίες όπως αυτό έχει συνταχθεί από την υγειονομική επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Οι ομάδες της Super League 2 και της Football League θα στραφούν στην λύση της οριστικής διακοπής.
Επίσης, υπάρχει και το θέμα των εγγυήσεων που ζήτησε ο Λευτέρης Αυγενάκης από τις ομάδες της Super League 2 για να ξεκινήσουν ατομικές προπονήσεις στα πρότυπα της Super League 1, οι οποίες και δεν μπορούν να δοθούν από κανέναν.
Με την απόφαση συμφωνούν σχεδόν και οι 26 ομάδες, αφού ακόμα και αν υπάρχουν αντίθετες απόψεις, εν τέλει θα επικρατήσει η άποψη των πολλών.
Στην Football Leagυe το έχουν πάρει απόφαση εδώ και καιρό, ενώ και στην επόμενη τηλεδιάσκεψη της Super League 2 θα… γραφτεί το φινάλε του πρωταθλήματος. Αυτό εξάλλου, που «καίει» τις ΠΑΕ είναι η επικείμενη αναδιάρθρωση και ο τρόπος που αυτή θα γίνει. Αν δηλαδή οι δύο κατηγορίες θα ενωθούν σε μία ενιαία Β’ Εθνική (Βορράς και Νότος) ή αν θα παραμείνει ως έχει η κατάσταση των κατηγοριών, αλλά με αύξηση των ομάδων σε 16 έκαστος, με τις πληροφορίες της «δσπορ» να αναφέρουν ότι το δεύτερο σενάριο για την αναδιάρθρωση, κερδίζει συνεχώς έδαφος όσο περνάνε οι ημέρες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου