Τη διαβεβαίωση για την άμεση μείωση των τιμών και την ταχεία προσαρμογή της αγοράς, όπως θα προβλέπεται από τον νέο νόμο για την αναπροσαρμογή του ΦΠΑ από 24% σε 13%, προς όφελος των καταναλωτών και πελατών τους, έδωσαν οι επικεφαλής των σούπερ μάρκετ στον υπουργό Οικονομίας Γιάννη Δραγασάκη, επιβεβαιώνοντας ρεπορτάζ της naftemporiki.gr
Η μείωση των τιμών των προϊόντων, μετά την ψήφιση του νέου νόμου ήταν το αντικείμενο συζήτησης του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννη Δραγασάκη με τους επικεφαλής των σούπερ μάρκετ μετά από τηλεφωνική επικοινωνία.
Συγκεκριμένα, ο υπουργός επικοινώνησε σήμερα με τους: Μαρία και Γεράσιμο Σκλαβενίτη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, αντίστοιχα, της «Ι. & Σ. Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε», Γιάννη Μασούτη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.», Αριστοτέλη Παντελιάδη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της «ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ» και Βασίλη Σταύρου, Brand President της «”Άλφα Βήτα” Βασιλόπουλος Α.Ε».
Όλοι οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων διαβεβαίωσαν για την άμεση μείωση των τιμών και την ταχεία προσαρμογή της αγοράς, όπως θα προβλέπεται από τον νέο νόμο, προς όφελος των καταναλωτών και πελατών τους.
Στο μεταξύ, τροπολογία για την επαναφορά του ΦΠΑ από το 24% στο 13% συνολικά σε όλα τα προϊόντα εστίασης (καφέ, αναψυκτικά, ροφήματα κ.ά) κατέθεσε η ΝΔ στο νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις, όπως είχε προαναγγείλει από χθες, καλώντας την κυβέρνηση να την αποδεχτεί.
naftemporiki.gr






























Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.