Αθλητικά

Πρωτιά για Σπανού στο Μαρκόπουλο

Η Πρωταθλήτρια Νέων Ιππέων 2018, Πάολα Μαρτίνη, συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και στον αγώνα «Μ | ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2», που ολοκληρώθηκε την Κυριακή με επιτυχία στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο κερδίζοντας για δεύτερη συνεχή φορά την 1η θέση στην Κατηγορία Ενηλίκων.

Στην δεύτερη κατηγορία Ενηλίκων της χρονιάς, η αμαζόνα του ΙΑΟΦ με τον Electic Elvis είχε τη μοναδική άπταιστη διαδρομή και πήρε τη νίκη. Στην 2η θέση για άλλη μία φορά ήταν ο περσινός Πρωταθλητής Ενηλίκων, Αλέξανδρος Φουρλής του ΙΟΜ με τον Grandeur με  4 βαθμούς και τον καλύτερο χρόνο 82,39, ενώ στην 3η θέση ήταν ο Κρίτωνας Ζαφειρόπουλος του ΙΟΚΕΝ με τον Dicaprio με επίσης 4 βαθμούς και χρόνο 84,53.

Στην Κατηγορία Αμαζόνων έγινε αγώνας διαβάθμισης μεταξύ 7 αθλητριών με την Ροδίτισσα Ειρήνη Σπανού με τον Copyright του ΙΟΕ να παίρνει τη νίκη με την μοναδική άπταιστη διαδρομή στο μπαράζ. Δεύτερη ήταν η Άννα Δανάλη του ΙΟΜ με τον Con Top με 4 βαθμούς και χρόνο 44,64 και τρίτη η Αγγέλικα Καρακασίλη με τον Captain Cunterbunt του ΙΟΚΑΛSG με  4 βαθμούς και χρόνο 47,06.

Στην κατηγορία Νέων Ιππέων έγινε επίσης αγώνας διαβάθμισης μεταξύ δύο αθλητών που είχαν άπταιστες διαδρομές. Την πρώτη θέση πήρε η Άννα Δανάλη του ΙΟΜ με τον Mister Chayotte Z με τη μοναδική άπταιστη στο μπαράζ και στην 2η θέση ήταν ο Αντώνης Αντωνίου με την Inca vd Withoeve του ΙΟΚΟΥΒ με 8 βαθμούς στο μπαράζ. Την τρίτη θέση πήρε η Ειρήνη Σπανού με τον Copyright.

Στην Κατηγορία Εφήβων, στο μπαράζ κρίθηκε η πρώτη θέση ανάμεσα σε τρεις αμαζόνες που είχαν άπταιστες διαδρομές. Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Μαρία Νικολαίδου από την Θεσσαλονίκη και το ΑΚΙΘ με τον Flippo VDL με 4 βαθμούς στο μπαράζ. Δεύτερη ήταν η Μελίνα Πειμανίδη με την Candice του ΙΠΠΟΚ με 8 βαθμούς και στην 3η θέση η Βαλέρια Ζαχαρίου του ΙΟΒΟΠ με τον D’Artagnan με 19 βαθμούς.

Την πρώτη της νίκη στην Κατηγορία Παίδων πέτυχε η Αμαρυλλίς Παρασχάκη του ΑΙΟΒ με τον Lesourisso με τη μοναδική άπταιστη διαδρομή. Στην 2η και 3ηθέση ήταν η Σεμέλη Ποππ του ΙΟΒΟΠ με τα δύο άλογά της Arabella και Adrian Balboa με 1 βαθμό ποινής.

Στην Κατηγορία Νέων Ίππων, στα 7χρονα νικητής ήταν ο Dewars με τον Δημήτρη Νάτση του ΙΟΒΟΠ.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το «Μ | ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2019», τελικός Αγώνας Πρωταθλήματος, το τετραήμερο 23- 26 Μαΐου επίσης στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο. Εκεί θα αναδειχθούν οι Πρωταθλητές στις κατηγορίες Παίδων, Εφήβων, Νέων Ιππέων, Ενηλίκων, Αμαζόνα 2019 και Νεόλεκτος Ίππος 2019.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου